Biologisch Fruitteeltbedrijf Stoker Holland

Peren-stoker

Sorteerbedrijf Stoker Holland

Anno 2014 is Stoker Holland gegroeid naar waar ze nu staan met een nieuwe bedrijfsnaam, Stoker Holland B.V. Afzetgroep "Smilefruit" is nu een telersverening, waarvoor ze in opdracht voorsorteren en verhandelen.

Het sorteerbedrijf Stoker Holland sorteren B.V. is in 2010 verhuist naar hun huidige locatie: De Noorderbaan 22 in Biddinghuizen. De verhuizing was onder andere noodzakelijk om de voedselveiligheid normering naar HACCP op te trekken.

Duurzaamheid

Stoker Holland streeft naar duurzaamheid en maatschappelijke winst op lange termijn, voor dier, plant en milieu, maar ook voor de mensen in en om het bedrijf. Stoker Holland is de schakel tussen de teler en klant om vers en gezond fruit te verstrekken aan klanten met respect voor mens, maatschappij en milieu.

Deze missie weerspiegelt onze inzet om elke teler en klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en hen de beste diensten, producten, informatie en service te bieden. Ook andere partijen in de keten staan met een goede samenwerking centraal. Dat mens, maatschappij en milieu hierbij niet uit het oog worden verloren, staat voorop. Zowel binnen het bedrijf als in onze relaties met de telers en externe partijen.