Zorgboerderij Thedinghsweert

De Stichting

Stichting Thedinghsweert is opgericht in 1991 als zorgvoorziening voor mensen met ontwikkelingsproblemen. Zij beheert even buiten Tiel, langs de oevers van de Linge een zorgboerderij/-bakkerij en natuurvoedingswinkel en in het centrum van de stad Tiel (voormalig stationsgebouw) het restaurant BuitenSporig!

Thedingsweert

Wij zijn een stichting voor mensen met een arbeidsbeperking, zoals een verstandelijke handicap of een psychiatrisch probleem. Landbouw, ambacht en zorg zijn bij ons onlosmakelijk met elkaar verbonden in een organisatie.

Me(d)ewerkers

Meewerkers van stichting Thedinghsweert zijn volwassenen die arbeidsmatig bezig kunnen zijn. Maar er zijn ook beperkingen voor hen. Hiervoor hebben wij oog, maar we vinden ook dat ze, net als wij, recht hebben op een passende vorm van werk. Onze landbouw, ambacht en zorgcombinatie laat u een prachtige mogelijkheid van goede zorgverlening zien met respect voor het individu.

Bij stichting Thedinghsweert werken mensen vanaf 18 jaar. Zij wonen vaak thuis of in een bijzondere woonvorm. Ze hebben een verstandelijke of lichamelijke beperking of een psychiatrische of psycho-sociale problematiek en soms ook een combinatie daarvan. Zij hebben baat bij het werken op de boerderij of een van de andere werkgebieden. Of zij zoeken nieuwe kansen en mogelijkheden. Wij bouwden in de afgelopen jaren kennis, inzicht en ervaring op in de arbeidsmatige zorgverlening. Voor de groep gehandicapten die werkend bezig kunnen zijn, vinden we onze werkvorm belangrijk.

Zorghome