Samen gaan we voor lokaal!

Wij vinden het belangrijk dat ons aanbod van verse producten zo regionaal mogelijk is. In samenwerking met de Zwolse Stadslanderijen leveren we de verste groente en fruit van het seizoen, boerenkaas, vlees, aardappelen en zuivel uit de Regio. Aangevuld met de lekkerste vega(n) producten en kruidenierswaren. Zo haal je 't lekkerste direct van je lokale boer én doe je ook gelijk de rest van je wekelijkse bio-boodschappen.

 

Aanmelden

Vers van 't land. Vers in je hand.

Onze (Zwolse) boeren oogsten pas nadat jij bestelt, zodat je het ongelooflijk vers thuis bezorgd krijgt. Sinds Mei'21 werken we samen met de Zwolse Stadslanderijen. Weekboodschappen met ruime keuze aan regionale producten, allemaal onder 1 dak! Doe je ook mee?

Krijg ook versere boodschappen thuis bezorgd

Maak kennis met Harold!

Melkveehouderij Het Rode Huis ligt pal, maar dan ook écht pal, achter ziekenhuis de Isala Klinieken aan de noordwestzijde van Zwolle. Zijn 110 Holstein koeien produceren 900.000 liter biologische melk per jaar. Een deel van deze melk gebruikt zijn broer Alfons van de Huppe voor het maken van heerlijke Boerenkazen.

Lees meer over Boer Harold

Impact maken met boodschappen

Samen maken we het verschil. Onze boeren ontvangen van ons altijd een faire prijs, wel zo eerlijk hé. Ze produceren niet alleen super smaakvol eten, maar kunnen met jouw aankoop iets terug doen voor het bodem, land en stad. Maak impact en bestel direct van de boer! 

 

 

Yes, ik maak graag Impact!
Dit schaft de seizoenspot
Snelle Wortel Gember Soep (vegan)
4 personen
15 min + 20 min koken
Broccoli Noedels met Spicy Tofu (vegan)
2 personen
25 min + (optioneel) 30 min wachten
Myrthe's Aardappelsalade met echte Voorjaarsandijvie
2 personen
20 min koken + 20 min bereiden
Snel recepten vinden

Wat zeggen anderen

Veel variatie in groente, fruit en alle andere producten. Duidelijke, overzichtelijke webshop. De levering is goed verzorgd in kratten en keurig op tijd. Wat scheelt het me ontzettend veel tijd.

 

Een mooi divers assortiment biologische producten. Ontzettend fijn dat we onze vaste lokale producten (zuivel en vlees) nog steeds kunnen meebestellen. De website is super overzichtelijk, en handig in het gebruik. Communicatie met de klantenservice gaat vlot en soepel. Ze staan gelijk voor je klaar.

Voor keukeninspiratie is de receptenbox echt een uitkomst. We halen onze bestelling altijd op bij het afhaalpunt Dijklanden. Lekker met de kinderen nog even spelen op het erf en snuffelen in het winkeltje.

We zijn erg tevreden, ga zo door!

Het is een fijn idee dat je meewerkt aan een schonere landbouw, en dat boeren een eerlijke prijs krijgen. Hofweb is zeer klantvriendelijk.