Primeur: proost je met ons mee?


Velen zitten er al een tijdje op te wachten, temeer omdat de 'oude oogst' al een tijdje op was. Vanaf nu weer volop beschikbaar: 100% puur appelsap uit de boomgaard van Gaia en Maaike.

Appelsap


"We hebben dit jaar wat langer gewacht met sap maken en daardoor alle appelrassen erin kunnen verwerken. Nu proef je de heerlijke combinatie van Santana, Topaz, Nr251 en Evelina." 

Dit is met recht een van meest foodmile arme sapjes van 't land. Hofweb zit namelijk precies tussen de boomgaard en de sap verwerker in, beide op ongeveer 500 meter afstand. Het sap wordt geperst en gebotteld bij Flevosap, van de welbekende (?) flessen sap uit de supermarkt.

Wat maakt 'ons' sap dan onderscheidend t.o.v. Flevosap?

  • 100% biologisch & demeter
  • Unieke verwerkte rassen zoals Santana, Topaz, Nr251 en Evelina
  • 100% lokale, transparante keten (alhoewel het sap zelf troebel is...)
  • Beschikbaar naar gelang de oogst (op=op)

Drink 'm als primeur of...
Het sap is echt nog vers van de pers en moet eigenlijk nog even 'bijkomen' in de fles, maar een primeur drink je ook zo, maagdelijk. Maar 'even-laten-liggen' mag natuurlijk ook. En uuhh... drink je 'm zelf of geef je zo'n prachtige goudgele fles kado?

Proost je met ons mee?
Gaia en Maaike zijn ontzettend benieuwd hoe jij het vindt smaken. Proost je met ons mee? Al was het alleen al om de zeer geslaagde appeloogst van dit jaar te vieren! 

Namens alle boomgaardmederwerkers zeggen we: Proost!