Hofweb nieuws

Hofweb op Biobeurs uitgeroepen tot beste biologische webwinkel 2017!

Beste bio webwinkel van Nederland

Eerlijk gezegd hadden we er niet zo op gerekend, vooral nog druk met onze vers gelanceerde webwinkel. Maar juist door dit onverwachte, zijn we er extra content mee!

Naast onze klanten, die massaal op ons hebben gestemd (waarvoor heel veel dank!!!), was er ook het oordeel van de vakjury.

Naast onze nieuwe webwinkel, welke werd omschreven als 'helder, overzichtelijk en vol bestelgemak', roemden zij vooral ook de directe connectie met onze boeren. Niet alleen staan zij middels een coöperatie aan de wieg van de Hofweb, ook leveren zij, samen met inmiddels nog ca. 45 boeren door het jaar heen, het lekkerste vers voor onze klanten!
Faire, met de boer afgestemde prijzen is hèt handels criterium. Een super vers product voor jou als klant het resultaat. Hoofdthema voor de beoordeling was dan ook 'transparantie in de keten'. Wat geweldig dat dit niet onopgemerkt bleef tijdens de beoordeling!
Dit leuke spelletje doen we al ruim 12 jaar en deze waarderende energie voelt als een enorm warm bad!

Peter (foto midden) nam woensdagavond op de Biobeurs in Zwolle de 1e prijs in ontvangst. Hofwebbers Hjalmar, Nanda, Simon en Maarten waren euforische getuigen, dat spreekt voor zich!

Sappige sinaasappels van Dani & Isa

18 dec 2016

De meer dan bekende vrachtwagen van het grote frisdrankmerk rijdt dit jaar wederom door een geromantiseerd televisielandschap. Wel, voor ons is er óók een vrachtwagen onderweg. Niet met suikerwater, maar vol met oranje vitaminebommen! Dani en Isa hebben afgelopen week namelijk ruim 1000 kg vreselijk lekkere sinaasappels geplukt en de vrachtwagenchauffeur op kerstmissie gestuurd met Professor Zuurlaan 23 in Biddinghuizen als bestemming.

Daniël Spaans, Isara Nederlandse, ontmoeten elkaar tijdens hun studie aan de Warmonderhof, dè opleiding tot biologisch boer. Eénmaal opgeleid het grote avontuur aangegaan en telen ze inmiddels al weer jaren de lekkerste groentes in het Spaanse Alicante. Een kleine sinaasappelboomgaard 'erfden' ze erbij. Jaarlijks oogsten ze enkele duizenden kilo's, waarvan wij onze klanten graag laten mee genieten! Op deze manier ontvangen ze ook nog eens een goede prijs, zodat de boomgaard bestaansrecht blijft hebben.

Bestel Dani & Isa's sinaasappels >>

Verleidelijke fairtrade chocolade van de Chocolate Makers

Exotisch, biologisch en ook nog direct van de Boer!

18 dec 2016

Ook dit is een product wat onze praktijk 'Biologisch, direct van de Boer weerspiegelt; ontzettend lekkere chocoladerepen van Enver en Rodney, chocofreaks en oprichters van de idealistische Chocolate Makers fabriek. Gaan boven genoemde sinaasappels van Dani & Idsa per vrachtwagen, de cacaobonen voor de Tres Hombres repen gaan per zeilschip. De rechtstreeks bij de Dominicaanse boeren ingekochte bonen worden in Amsterdam tot smaakvolle repen verwerkt. Tijdens onze bezorgroutes in Amsterdam pikken wij de repen weer op; korte lijnen waar we blij van worden :-)

Chocolade van de Chocolate Makers, voor jezelf of als kado >>

Het hele verhaal over de Chocolate Makers >>

Hofweb beste biologische webwinkel van 2017? Stem op ons tot 31 dec 2016!

dec 2016

Al ruim 12 jaar doen we in online biologisch, direct van de Boer, aangevuld met een breed totaal assortiment, zodat je al je wekelijkse boodschappen bij ons kunt doen.

Als één van de pioniers op dit gebied zijn we erg blij met de onlangs compleet vernieuwde webwinkel. Geeft heel veel mogelijkheden om ons ‘concept’ een vernieuwende dimensie te geven; klaar voor de toekomst dus! Dit is allemaal niet onopgemerkt voorbij gegaan, want we zijn voor de Beste Biologische Winkel 2017 genomineerd. Uiteraard in de categorie webwinkels.

Zijn wij jouw favoriete bio-webwinkel en vind je dat de Hofweb een stem verdient? Waarderen doen we het!

Stem en maak kans op € 50,- bio-boodschappen tegoed >>

Hartelijke groet namens alle Boeren, Tuinders en Hofwebbers,

Peter en Lambertus

nominaties beste biologische webwinkel

Uitleg over onze nieuwe webwinkel


Had je al een account op onze vorige webwinkel?

Dan kun je deze makkelijk activeren en zo direct een bestelling plaatsen. Klik hier onder en vul je e-mail adres van je account in. Je ontvangt dan van ons een e-mail met daarin een link om je wachtwoord te activeren.

Activeer je accountControleer je gegevens

Wij hebben al je adres- en, indien van toepassing, ook je betaalgegevens gekopieerd naar deze nieuwe webwinkel. Leek ons handig! Wel willen we je vragen deze persoonlijke gegevens tijdens je eerste bestelling even goed te controleren en, indien nodig, aan te passen. Zijn ze weer actueel!


Afhalen op een afhaalpunt

Ben je gewend de boodschappen af te halen bij één van onze afhaalpunten? In je winkelwagen kan je de bezorgadressen beheren. Hier kan je ook een nieuw afhaalpunt toevoegen en wijzigen. 


Bestellen op basis van vorige bestellingen en favoriete producten

Mocht je in onze ‘oude’ webwinkel hier veel gebruik van hebben gemaakt, helaas… deze data hebben wij niet kunnen overzetten naar de nieuwe webwinkel.

Wel kun je heel makkelijk je eigen favorietenlijstjes aanmaken en van daaruit bestellen. Eénmaal een bestelling gedaan, kun je ook weer bestellen op basis van je vorige order(s).


Hoe werkt deze nieuwe webwinkel?

Deze nieuwe webwinkel heeft ook een aantal nieuwe handige (bestel) functionaliteiten. Meer weten? Kijk hier voor alle functionaliteiten.


Vragen of feedback? Let us know!

Uiteraard is deze webwinkel ook nog volop in ontwikkeling. Naast dat er nog (kleine) dingen ‘scheef’ kunnen staan, gaan we de komende tijd ook nog veel optimaliseren en toevoegen. Feedback wordt hierin zeker gewaardeerd!


Vragen, opmerkingen, suggesties? Graag via info@hofweb.nl of chat (rechts onder in de pagina). Kijk hier voor alle contact gegevens. Veel winkelplezier wensen we je alvast toe! Enthousiaste groet namens het hele team van de Hofweb en niet te vergeten, de programmeurs!


Peter en Lambertus

Onze nieuwe webwinkel

Onze nieuwe webwinkel is live. Na maanden werken zijn wij dan eindelijk live met onze nieuwe webwinkel. Een overzichtelijke webwinkel met veel
bestelgemak en lekker snel mobiel bestellen! Naast de nieuwe webwinkel veranderd de naam ook van Hofwebwinkel naar Hofweb. Korter en krachtiger! Wij zijn hier dolgelukkig mee en wij horen graag jouw reactie.

nieuwe website

Hofweb, The Movie

In september zijn we aan het filmen geslagen met Hermen de Waal, enthousiaste filmmaker zeg, die man! Doel was om een inspiratie film te maken voor bestaande en nieuwe klanten; vertellen waar wij als Hofweb voor staan. Mooi proces, omdat je op deze manier her ontdekt waar het ooit, ruim 12 jaar geleden, allemaal om begon: Biologisch, direct van de Boer. Waarden en uitgangspunten die actueler zijn dan ooit…

Tegenwoordig betrekken we producten van zo’n 50 boeren en tuinders door het jaar heen; zijn we best trots op :-)

De boeren uit de film en mede oprichters van de Hofwebwinkel vertellen hun motivatie waarom de Hofweb een gewaardeerde schakel is tussen hun bedrijven en jou als consument.