Voorgerechten zetten de toon. Maak daarom een smaakvolle start met een verrassende soep. Deze zijn heel makkelijk vegan te maken; ook perfect als starter voor een diner met vlees als hoofdgerecht

Deze vegetarische soepen zien er niet alleen maar fantastisch uit. Een goed gemaakte Uiensoep is altijd raak, terwijl je met de Bieten-Pastinaaksoep vooral oohh's en aahh's oogst, wedden?

Maar er zijn ook andere vega(n) starters te bedenken. De vegan Paddenstoelenpaté is zowel luxe als snel, terwijl de vega Terrine van Rode Biet en zachte Geitenkaas waanzinnig kleurt lekker fris van smaak is

Drie klassiekers met vis, wild en vlees, maar dan met een verrassende twist van Marie-Sophie's hand

Een kleurrijke Salade is altijd fijn! Je maakt ze niet alleen van 'sla', maar ook van kool en bietjes

Franse Aardappelgratin, Stoofpeertjes, Uiensaus... Lekker, geef maar door!