Aziatische klassiekers, maar dan zonder pakjes

Een lekker snelle Nasi Goreng of een klassieke Bapi Pangang. Of wat dacht je van overheerlijke groente Loempia's? Om nog maar te zwijgen over een klassiek sateetje, waarbij wij je de keuze geven om er een vegan- of vleesvariant van te maken. Zoet/zure Atjar? Ja, ook die maak je helemaal zelf, ook omdat het helemaal niet moeilijk is.

De smaak van thuis...

Thuis aten we vroeger bijna wekelijks 'Aziatisch'; de meesten kennen dit ritme het (nog) wel. Naast de P's ook regelmatig Nasi of Bami. Zelfs oma toverde zeer verdienstelijk met rijst, maar er kwamen vrijwel altijd één of meerdere pakjes aan te pas. En zeg's eerlijk... lekker dat je 't vond! En nog steeds, moet ik bekennen. Al is die smaak vooral gelinkt aan veel meer dan alleen het gerecht. De smaak van thuis.

We nodigen je uit om Neerlands favoriete Asian Classics helemaal zelf te maken, dus zónder pakjes. Kun jij je familie of vrienden ook eens met jouw eigen 'smaak van thuis' verrassen.

Honger naar meer?


De creatievelingen van de Wauw Factory maken de geweldigste creaties die nooit moeilijk te maken zijn. Daarnaast hebben we afspraken met meerdere collega's op het gebied van food waarvan we recepten mogen delen; geweldig!

Bekijk al onze recepten >>