Soeptomaten, dit maak je ervan!

Momenteel worden ze volop geoogst; tomaten van BioVerbeek, maar dan een klasse minder. Soeptomaten noemen wij ze al jaren en sindsdien ook de best verkochte tomaat in ons assortiment. Waarom ook niet?

Soeptomaten zijn vaak extra rijp en dus heel smaakvol! En dat butsje, andere vorm en/of maat? Ach, een kniesoor... Doe er deze week extra je voordeel mee!

Hier word je altijd blij van: Satsuma Mandarijnen!

Satsuma's, een ware rariteit in citrusland. Deze van oorsprong Japanse mandarijn variant is namelijk niet geel/oranje, maar groen, met hier en daar een geel ondergrondje.

Naast onze ook al - momenteel - groenige citroenen, hopen we niet dat je van deze natuurlijke kleur van slag raakt. Nee, we hopen juist dat je er ontzettend van gaat genieten, want oh oh wat zijn deze lekker!

Slechts kort leverbaar, dus nu genieten! Bestel Satsuma Mandarijnen >>

Je kunt ook lekkers van Satsuma's maken. Zoet lekker dan, want tenslotte zijn Satsuma's een feestje en dat mag je best lekker vieren, niet waar? 

Rijk gevuld, maar minder koolhydraten!

Honger naar meer?


De creatievelingen van de Wauw Factory maken de geweldigste creaties die nooit moeilijk te maken zijn. Daarnaast hebben we afspraken met meerdere collega's op het gebied van food waarvan we recepten mogen delen; geweldig!

Bekijk al onze recepten >>