AGF Specialist

24 uur per week - Locatie Biddinghuizen

Hofweb is een webwinkel waarin het biologische en direct van de boer assortiment centraal staat. Daarnaast kan de klant makkelijk al haar/zijn wekelijkse boodschappen doen, doordat Hofweb een aansprekend totaal supermarkt assortiment aanbiedt.

Ga jij ‘aan’ als het om AGF producten gaat? Ben jij iemand die graag alles tot in de puntjes regelt,verzorgt en oplost? Ben jij kwaliteitsgericht en zorg jij graag voor een blije klant? Dan zijn we opzoek naar jou!

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

Als AGF Specialist ben jij de handen, oren en ogen op de werkvloer als het om AGF producten gaat. Jij zorgt ervoor dat al het ingekochte AGF gecheckt wordt op afgesproken kwaliteit. Daarna leg je het op de juiste plek in de orderpick straat. Samen met de Inkoper beslis je of er voldoende voorraad is. Tijdens het Orderpicken ben jij de vraagbaak en vliegende kiep als het om AGF gaat. Jij zorgt ervoor dat het orderpick proces qua AGF op rolletjes loopt. Als AGF Specialist ben je dagelijks te vinden tussen je collega’s. Jij bent zichtbaar op de werkvloer en als het om AGF gaat durf je beslissingen te nemen. Beslissingen vragen soms ook om extra actie, ook dit pak je samen met de inkoper op.

Kortom, jij bent een echte AGF Specialist waar Hofweb, maar zeker ook onze klant op kan bouwen en vertrouwen.

Herken jij jezelf in onderstaande mix van persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden?

 • Je weet de balans tussen effectief en persoonsgericht coördineren te waarborgen 
 • Je voelt je verantwoordelijk. Je bent een aanpakker, weet gerust te stellen en denkt in oplossingen en mogelijkheden. 
 • Je bent adaptief en flexibel; je kunt snel schakelen, een echte multitasker die prioriteert en daarnaar handelt. 
 • Je bent open en communicatief; luistert goed en deelt makkelijk informatie.
 • Je bent precies en secuur in je werk. 
 • Je vindt het leuk om samen met je collega’s te zorgen voor blije en tevreden klanten! Daarnaast help je ook graag je collega’s van andere afdelingen of inkoop, om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt.
 • Je hebt oog voor detail, zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. 
 • Affiniteit met duurzaamheid en biologische producten is een pré.
 • Je bent procesmatig ingesteld en analytisch sterk
 • Je kan administratieve zaken snel en efficiënt oppakken, zodat je meer tijd op de werkvloer kunt zijn.
 • Je kunt je goed vinden in een dynamische werkomgeving. We bieden je kaders en in deze kaders is er veel ruimte voor eigen inbreng en inzicht.

Wij bieden jou:

 • Voor deze functie van 24 uur per week bieden we je een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring tussen de  €13,26 en 14,96 bruto per uur. Inschaling Schaal C of D van de E-Commerce CAO, welke afhankelijk is van je ervaring die je meeneemt.
 • Een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een reiskostenregeling, pensioenregeling, dagelijks een (gratis) echte biologische lunch op kantoor, 10 % personeelskorting in onze webwinke, toegang tot E-learning portaal GoodHabitz en 25 vakantiedagen per jaar

Daarnaast kun je van ons verwachten:

 • Ervaring is geen must, je past ook bij ons als je graag leert en ontwikkelt tijdens het werk, uiteraard wordt je begeleidt door je direct leidinggevende.
 • Een dynamische werkomgeving in een groeiend en bloeiend bedrijf, waarin je actief mee kunt denken en richting kunt geven.
 • Als AGF Specialist kan je ingedeeld worden op twee shifts; 06.00 uur en 15.00 uur of tussen 13.00 uur en 21.00 uur, de werkdagen vallen tussen maandag en vrijdag.
 • Actief bijdragen aan een beter voedsellandschap
 • Snel schakelen; Hofweb is een ‘platte’ organisatie, waarin je snel kunt schakelen en initiatieven tot leven kunt brengen.
 • Een fijne werkomgeving. Je werkt samen met collega’s met verschillende disciplines. Met een gezamenlijk doel en een informele sfeer verzet je bergen en dat voelt goed.
   

Wij zijn Hofweb

Een bedrijf dat in 2004 vanuit een coöperatie van 4 biologisch dynamische boeren is opgezet met als doel om hun prachtige versproducten direct, dus zonder tussenkomst van de groothandel, aan de consument af te zetten.

De boer een betere prijs, de consument een kraakvers product! Daarnaast biedt Hofweb een totaal supermarkt assortiment aan, uiteraard ook biologisch, zodat de klant alle wekelijkse boodschappen in een keer kan laten thuisbezorgen. 

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met ca. 70 leverende boeren door het jaar heen en gemiddeld 2800 bestellende klanten per week. De gemiddelde besteding per klant is ruim €80,-. Dit spelen we klaar met 130 collega's. Van bezorger, inpakker, tot kantoorpersoneel.

Kom jij ons sterk groeiende bedrijf en enthousiaste team met je persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden versterken?
Dan zetten we samen het voedsellandschap nog verder in bloei! 

Enthousiast? Neem contact op!

Herken jij jezelf wel in eerder genoemde vaardigheden en ben je enthousiast? We zien je sollicitatie en korte motivatie graag tegemoet via sollicitatie@hofweb.nl. Heb je nog vragen laat het ons weten!