Interne Logistieke Planner

24 uur (verdeeld over minimaal 4 dagen per week) - Standplaats Biddinghuizen

Ben jij de planner mét ervaring in het leggen van dynamische logistieke plan puzzels die ze niet zo snel gek krijgen?

Bij onze afdeling Interne Logistiek werken zo’n 100 collega’s die elke dag hun best doen om onze klanten blij te maken met hun bestelde biologische boodschappen. 

Verschillende teams binnen Interne Logistiek zorgen ervoor dat onze klant tevreden is met onze producten en service; het verwerken van de inkoopgoederen, het voorinpakken van de juiste hoeveelheid/gewicht producten, zorgen voor juiste voorraad in onze magazijnen, kwaliteitscontrole op diverse momenten, de orderpick, nacontrole en het opruimen en tellen van de voorraad. 

Dit maakt dat Hofweb dagelijks te maken heeft met een dynamische planning. Voorbeelden hiervan zijn o.a. het aantal orders die boven prognose zitten waardoor een extra paar handen erg fijn zou zijn, een actie met bepaalde producten waardoor er extra uren op de voorinpak nodig zijn, een collega die zich net heeft afgemeld, een vakantieperiode waar een aantal collega’s tegelijk op vakantie zijn of de leverancier die net heeft gemeld dat de producten morgen vertraagd aankomen op onze locatie. 

Je vindt het heerlijk om te schakelen tussen deze interne en externe factoren en zorgt ervoor dat de planning en urenregistratie goed staan. De bijbehorende communicatie richting de collega’s of team is voor jou geen vraag, dit doe je gewoon. 

Een planning maken is vooruit werken maar ook ad hoc zaken oplossen en bijsturen. Dit doe je uiteraard met input van en in samenspraak met de verantwoordelijken van de processen. Ben jij de planmatige en communicatieve spin in ons fijnmazige logistieke web en krijg jij energie als het gaat om efficiënte planning puzzels? Dan zoeken we jou!

Dit ga je doen:

Als Planner ben je een belangrijke schakel voor onze gehele organisatie. Jij hebt de verantwoordelijkheid om de planning voor onze afdeling Interne Logistiek zo goed mogelijk sluitend te maken met alles wat erbij komt kijken. 

 • Je zorgt ervoor dat onze personeelsplanning elke dag optimaal staat. Zowel het vooruit plannen als het ad hoc op- of afschakelen.

 • Het signaleren en oplossen van ad hoc zaken in de planning.

 • Daarnaast zorg je ervoor dat ontstane open diensten elke dag weer opgevuld worden, het liefst werk je vooruit maar ook ad hoc weet je deze goed op te lossen.

 • Je zorgt ervoor dat ziekte (in overleg met de coördinatoren op de werkvloer) goed geregistreerd staat in ons plannings- en urenregistratie Shiftbase.

 • Je vindt het leuk om analyses en verbetervoorstellen te doen, zowel operationeel als automatiseringstechnisch, die je na overleg en akkoord met/van de Teamleider Interne Logistiek en de coördinators ook mag toepassen.

 • Tevens ben je de aangewezen persoon als het gaat om nauwkeurige planning en registratie en het makkelijk contact leggen met collega’s. Kortom, samen met je collega’s zorg jij ervoor dat onze Interne Logistiek optimaal voorbereid is. 

 • Jouw eigen uren plannen we in overleg met jou in. Buiten deze tijden vind jij het niet erg om sporadisch een spoedverzoek op te lossen. 

Dit breng je mee:

Om in aanmerking te komen voor de functie beschik jij over de volgende ervaring en eigenschappen:

 • Echt ervaring met fijnmazige logistieke plan puzzels

 • Je bent flexibel, kunt snel schakelen en prioriteiten stellen

 • Je bent meestal de rust zelve in een dynamische omgeving

 • Je kan op een fijne manier coördineren, je denkt mee en durft een beslissing te nemen als het nodig is

 • Je bent communicatief vaardig, empathisch en beschikt over overtuigingskracht; een telefoongesprek of iets bespreken met een collega is voor jou geen probleem

 • Je onderhoudt contacten met collega’s niet alleen via telefoon, app en mail, je vindt het ook leuk om je op de werkvloer te laten zien en persoonlijk contact te leggen

 • Je houdt van aanpakken, je voelt je samen met je collega’s verantwoordelijk

 • Je denkt in oplossingen en bent behulpzaam

 • Je bent handig met planningsoftware, wij werken met Shiftbase.

 • Je bent procesmatig en facilitair ingesteld

 • Het maken van analyses ten behoeve van de planning optimalisatie en hierop actie ondernemen geeft je energie

 • Je voelt je thuis in een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is

 • Je weet overzicht te bewaren in een nauw samenhangende planning

Wij bieden jou

Als Planner ben je 24 uur per week beschikbaar, minimaal verdeeld over 4 dagen, 5 dagen is ook mogelijk. We bieden je een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vaste baan. Binnen Hofweb volgen wij de CAO E-Commerce, je salaris is afhankelijk van de ervaring die je meeneemt. 

Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer is van toepassing als de afstand meer dan 5 km per enkele reis is en kent een maximum van 30 km per enkele reis. Uiteraard bieden we je naast een goed salaris, een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. personeelskorting in onze webwinkel, collectieve zorgverzekering, elke dag een verzorgde lunch, 25 vakantiedagen op fulltime basis, pensioenopbouw via Pensioenfonds voor Levensmiddelen en regelmatige gezellige bijeenkomsten.

Verder bieden we je een dynamische werkomgeving in een groeiend en bloeiend bedrijf, waarin je actief mee kunt denken en richting kunt geven. Dit houdt onder andere in:

 • Je wordt onderdeel van ons kleine en hechte HR-team. Dit doen we bewust omdat we geloven dat jij als Planner de schakel bent tussen het goed zorgen voor onze medewerkers, het bepalen van de nodige werving van nieuwe collega's en het dicht puzzelen van onze dynamische planning.

 • Prettige werksfeer, enthousiaste collega's en pro-actieve samenwerking binnen, maar ook met andere teams binnen Hofweb en leuke externe partijen.

 • Actief bijdragen aan een beter voedsellandschap.

 • Snel schakelen; Hofweb is een 'platte' organisatie, waarin je snel kunt schakelen en initiatieven tot leven kunt brengen.

 • Ontwikkeling; wij zijn een organisatie die snel groeit. Er is daarmee ruimte voor ontwikkeling op de werkvloer alsmede training.

Wij zijn Hofweb

Met passie voor biologische producten verzorgen wij met enthousiaste collega’s de wekelijkse boodschappen van onze klanten. Vanuit de Flevopolder (en diverse logistieke hubs door het land heen), werken wij elke dag aan een zo breed en vers mogelijk aanbod direct van de boer.

Hofweb is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende organisatie met circa 70 leverende boeren en 150 medewerkers (van bezorger, inpakker tot kantoorpersoneel). Ondanks dat we flink gegroeid zijn, kennen we een informele / familiaire en betrokken cultuur.

Enthousiast? Neem contact op!

Meer weten? Stuur gerust je vraag naar hr@hofweb.nl.

Ben je enthousiast geworden? Enthousiast? Stuur je CV en korte motivatie naar hr@hofweb.nl.