Enthousiaste Service Medewerker

16 - 24 uur - Locatie Biddinghuizen
 

Heb jij zin om midden in de Polder een goed gesprek te voeren?
 

We doen in 'biologisch direct van de boer', maar eigenlijk zijn we een op en top service bedrijf, waarbij we onze (toekomstige) klanten naar maximale tevredenheid willen bedienen.

Jij bent het aanspreekpunt voor deze oh zo gewaardeerde klant, die zich via de mail, chat, social en telefoon bij jou meldt. Je schakelt intern tussen de verschillende afdelingen en de boer. Alles voor de beste oplossing of waardevol advies. 

Zo sta je staat open voor een goed gesprek. Over de kwaliteit van onze kraakverse producten bijvoorbeeld, maar ook over de bezorging van de boodschappen en onze duurzame kijk op het voedsellandschap.
 

Kortom, de klant voelt zich door jou gehoord en jij geniet ervan als hij of zij (weer) tevreden is.

Dit ga je doen:

 • Re-actief afhandelen van de binnenkomende vragenstroom. Samen met je collega's van ons enthousiaste serviceteam zorg je ervoor dat alle binnenkomende vragen accuraat, zo volledig mogelijk en in de juiste tone en voice worden afgehandeld. Vragen komen binnen naar aanleiding van bestellingen, bezorging, producten, de werking van de website, etc, etc. Deze vragen komen binnen via de mail, chat, social en natuurlijk de telefoon. 
   
 • Je benadert klanten pro-actief. Je vraagt op 'de Hofweb-manier' hoe het met de klant gaat, of ze nog wensen hebben op gebied van dienstverlening, assortiment, bestelgemak, etc. Deze manier van klantbenadering heeft tot doel dat de klant zich ook actief vanuit Hofweb gehoord en gezien voelt, zodat we werkelijk kunnen bouwen aan een duurzame relatie. Je benadert de klant sowieso pro-actief als deze zelf contact opneemt, maar je benadert ze ook zelf via de telefoon, een uitnodigende mail of vriendelijke enquete. 
   
 • Je ontwikkelt samen met je collega's de juiste mix van klantbenadering, zodat we goed inzicht en grip hebben op wat er bij de klanten leeft.
   
 • Klanten gedegen service bieden vraagt om continue schakelen. Een klant, waarbij de boodschappen bijvoorbeeld niet (goed) zijn bezorgd, weet je in no time gerust te stellen. Je schakelt hierbij snel met de bezorger en onderneemt de juiste acties. Mocht het niet op te lossen zijn, dan sluit je hoe dan ook altijd positief en in het voordeel van de klant af. 
   
 • Je werkt met z'n allen in een centraal mailprogramma. Dit zorgt ervoor dat alle mails en berichten op een centrale plek binnen komen en intern naar de juiste mensen kunnen worden doorgestuurd. Met z'n allen werken aan een inbiox zorgt voor teamspirit en overzicht. 

Herken jij jezelf in onderstaande mix van persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden?

 • Je bent mentaal en emotioneel in balans. Bovendien heb je een pro-actieve en positieve houding.
 • Je bent sterk in de omgang met klanten. Je bent doortastend, weet klanten gerust te stellen en denkt in oplossingen en mogelijkheden. 
 • Je bent adaptief en flexibel; je kunt snel schakelen, een echte multitasker die prioriteert en daarnaar handelt. 
 • Je bent open en communicatiefluistert goed en deelt makkelijk informatie.
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engels is een pré.
 • Je hebt een heldere en prettige telefoonstem en je vindt het leuk om klanten te benaderen.
 • Je bent bereid om (afwisselend) ook op avonden en/of weekenddagen (eventueel vanuit huis) te werken.
 • Je vindt het leuk om samen met je collega’s in een prettig team te zorgen voor blije en tevreden klanten! Daarnaast help je ook graag je collega’s van andere afdelingen, logistiek of inkoop, om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt.
 • Je hebt oog voor detail, zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. 
 • Affiniteit met duurzaamheid en biologische producten is een pré.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in een e-commerce omgeving en gaat makkelijk om met CRM programma's en office pakketten. 

Wij bieden jou:

We volgen de nieuwste CAO binnen Nederland; de E-Commerce CAO. Inschaling voor de Service Medewerker is tussen de € 13,- en € 15,- bruto per uur. Hofweb heeft een lunch/eet ruimte waar je kan genieten van heerlijke biologische producten terwijl je even bijkomt. We kennen 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis. Daarbij hebben we een bedrijfsbrede reiskostenvergoedingsregeling. Uiteraard vergeten we de pensioenregeling niet, die is ondergebracht bij Levensmiddelen Pensioen.

Daarnaast kun je van ons verwachten:
 

 • Een dynamische werkomgeving in een groeiend en bloeiend bedrijf, waarin je actief mee kunt denken en richting kunt geven. 
 • Vrijheid in het inrichten van je werktijden en het organiseren van je werk, uiteraard binnen het haalbare. 
 • Actief bijdragen aan een beter voedsellandschap
 • Snel schakelen; Hofweb is een ‘platte’ organisatie, waarin je snel kunt schakelen en initiatieven tot leven kunt brengen.
 • Een fijne werkomgeving. Je werkt samen met collega’s met verschillende disciplines. Met een gezamenlijk doel en een informele sfeer verzet je bergen en dat voelt goed.

Wij zijn Hofweb

Een bedrijf dat in 2004 vanuit een coöperatie van 4 biologisch dynamische boeren is opgezet met als doel om hun prachtige versproducten direct, dus zonder tussenkomst van de groothandel, aan de consument af te zetten.

De boer een betere prijs, de consument een kraakvers product! Daarnaast biedt Hofweb een totaal supermarkt assortiment aan, uiteraard ook biologisch, zodat de klant alle wekelijkse boodschappen in een keer kan laten thuisbezorgen. 

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met ca. 70 leverende boeren door het jaar heen en gemiddeld 2800 bestellende klanten per week. De gemiddelde besteding per klant is ruim €80,-. Dit spelen we klaar met 130 collega's. Van bezorger, inpakker, tot kantoorpersoneel.

Kom jij ons sterk groeiende bedrijf en enthousiaste team met je persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden versterken? Dan zetten we samen het voedsellandschap nog verder in bloei! 

Enthousiast? Neem contact op!

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je meer weten of nog beter; wil je ons komen versterken? Stel je vraag of laat dan je CV en korte motivatie achter op sollicitatie@hofweb.nl.