Klantenservice stagiaire

16 tot 40 uur

Wij gaan best ver om onze klanten tevreden te houden. Met de juiste tone of voice helpen wij onze klanten die vragen hebben over hun bestelling. Op onze afdeling Service zoeken we dan ook een enthousiaste stagiaire die op het gebied van (klanten)service zichzelf wil ontwikkelen! Lijkt het jouw leuk om klanten te woord te staan en te helpen? Vind jij het leuk om alle kneepjes van onze klantenservice te leren? Zorg jij na een goede begeleidingsperiode dat onze klant 100% tevreden is? Dan bieden wij jou een unieke stageplek bij Hofweb op de afdeling Service!

Dit ga je doen:

Binnen het team wordt je opgeleid tot een volwaardige medewerker Service. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor de afhandeling van de telefoontjes en e-mails, dit doe je op een echt Hofweb manier. Uiteraard leer jij wat deze manier is.

Dit ben jij:

 • Je bent open en communicatief sterk.
   
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig ingesteld.
   
 • Je bent flexibel en kan snel schakelen.
   
 • Je volgt op dit moment een commerciële, sales of communicatieve MBO opleiding
   
 • Je zoekt een stageplek voor minimaal 20 weken.
   
 • Je kunt zelfstandig naar onze locatie in Biddinghuizen komen.

Wij bieden jou:

 • Een dynamische leeromgeving in een groeiend en bloeiend bedrijf, waarin je actief mee kunt denken en richting kunt geven.
 • Prettige werksfeer, enthousiaste collega's en proactieve samenwerking binnen, maar ook met andere teams binnen Hofweb en leuke externe partijen.
 • Actief bijdragen aan een beter voedsellandschap
 • Snel schakelen; Hofweb is een ‘platte’ organisatie, waarin je snel kunt schakelen en initiatieven tot leven kunt brengen.
 • Ontwikkeling; wij zijn een organisatie die snel groeit. Er is daarmee ruimte voor ontwikkeling op de werkvloer alsmede training. 

Wij zijn Hofweb

Een bedrijf dat in 2004 vanuit een coöperatie van 4 biologisch dynamische boeren is opgezet met als doel om hun prachtige versproducten direct, dus zonder tussenkomst van de groothandel, aan de consument af te zetten.

De boer een betere prijs, de consument een kraakvers product! Daarnaast biedt Hofweb een totaal supermarkt assortiment aan, uiteraard ook biologisch, zodat de klant alle wekelijkse boodschappen in een keer kan laten thuisbezorgen. 

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met ca. 70 leverende boeren door het jaar heen en gemiddeld 2800 bestellende klanten per week. De gemiddelde besteding per klant is ruim €80,-. Dit spelen we klaar met 130 collega's. Van bezorger, inpakker, tot kantoorpersoneel.

Kom jij ons sterk groeiende bedrijf en enthousiaste team met je persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden versterken? Dan zetten we samen het voedsellandschap nog verder in bloei! 

Enthousiast? Neem contact op!

Herken jij jezelf in het geschetste profiel en ben je enthousiast? Stuur dan een mail naar sollicitatie@hofweb.nl , laat ons weten wie je bent, wat je zoekt en welke opleiding je doet.