Lader & Losser van de bezorgbussen

32 tot 40 uur. Locatie Biddinghuizen

Ben jij een aanpakker die ervan houdt om op een efficiënte manier onze bezorgbussen te laden en lossen met biologische boodschappen? Kun je goed overleggen met collega’s en ben je daarnaast ook multi inzetbaar? Dan is deze job iets voor jou

Wat ga je doen?

Als Lader & Losser ben je binnen onze webwinkel met bezorgservice een belangrijke schakel tussen de inpakkers en bezorgers. Jij zorgt er namelijk voor dat de pas ingepakte boodschappen op de juiste manier in de bussen worden geladen.  Zo kunnen de bezorgers op pad naar onze klanten om ze te verblijden met heerlijke biologische boodschappen

 • Jij zorgt ervoor dat de kratten met boodschappen van de geplande routes, welke op verschillende plekken magazijn in het magazijn staan, op een goede en efficiënte manier worden ingeladen in de bestelbussen.
 • Omdat er gewerkt wordt met de verste producten, worden sommige producten tijdens het inladen van de bestelbussen geleverd. Jij zorgt ervoor dat deze goederen op een ordelijke manier gesorteerd en verdeeld worden. 
 • Door jouw enthousiasme, goede begeleiding, interesse en aandacht voor onze bezorgende collega’s, gaan zij met een goed gevoel de weg op. 
 • Jij brengt bij pech langs de weg  je collega bezorger een andere bestelbus en helpt ze weer opweg. Jij zorgt ervoor dat de andere bestelbus weer terugkomt of naar de monteur wordt gebracht.
 • Mocht er ergens assistentie nodig zijn, in de bezorging, bij inkomende producten of in het magazijn, stroop jij je mouwen op en ga je enthousiast aan de slag

Kortom, samen met je collega’s en de teamleider Externe Logistiek zorg jij ervoor dat onze bezorgers het ultieme Hofweb gevoel ervaren en kunnen uitdragen bij onze klant.

Dit breng je mee

Om in aanmerking te komen voor de Lader & Losser beschik jij over het volgende

 • Fysiek werk is voor jouw geen probleem
 • Een geldig rijbewijs B is een pré
 • Logistieke ervaring is een pré
 • (Technische) Kennis van een bestelbus is een grote pré
 • Affiniteit en ervaring met levensmiddelen is een pré

Dit is wie je bent

Als persoon herken je jezelf in de volgende kenmerken:

 • Je bent flexibel en kan snel schakelen en prioriteiten stellen.
 • Je houdt van aanpakken, je voelt je samen met je collega’s, de bezorgers, de Dock Coördinator, Planner en teamleider Externe Logistiek verantwoordelijk.
 • Je kunt goed werken onder een bepaalde tijdsdruk, jij zorgt ervoor dat het laden op een nette en efficiënte manier gebeurt.
 • Je denkt in oplossingen en bent behulpzaam.

Wij bieden jou:

Als Lader & Losser ben je tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar. Werkdagen en tijden zijn van dinsdag t/m vrijdag tussen 06.00 uur en 14.30 uur. Als  je ook graag op zaterdag werkt, behoort een contract voor 40 uur per week tot de opties.
We bieden je een tijdelijke aanstellingen met uitzicht op een vaste baan.  

Binnen Hofweb volgen wij de E-Commerce CAO. Je salaris is afhankelijk van ervaringsjaren en ligt rondom de € 13 bruto per uur (bij 21 jaar en ouder), groep B.

Reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer is van toepassing als de afstand meer dan 10 km per enkele reis is en kent een maximum van 25 km per enkele reis.

Uiteraard bieden we je naast een goed salaris, een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Afhankelijk van je talenten en ambitie zijn er tevens binnen Hofweb doorgroeimogelijkheden.

Verder bieden we je een dynamische werkomgeving in een groeiend en bloeiend bedrijf, waarin je actief mee kunt denken.

Wij zijn Hofweb

Met passie voor biologische producten verzorgen wij met enthousiaste collega’s de wekelijkse boodschappen van onze klanten. Vanuit de Flevopolder, het hart van biologisch boerend Nederland, werken wij elke weer opnieuw aan een zo breed en vers mogelijk aanbod direct van de boer.

Hofweb is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende organisatie met circa 70 leverende boeren en 130 medewerkers (van bezorger, inpakker tot kantoor personeel). Ondanks dat we flink gegroeid zijn, kennen we een informele/familiaire en betrokken cultuur.

Enthousiast? Neem contact op!

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op met Anton Girbes via 06-18943331 of stuur je CV en korte motivatie naar sollicitatie@hofweb.nl