Junior Planner fijnmazige Logistiek

24 uur/week - Standplaats Biddinghuizen

Hofweb is een webwinkel voor de eindgebruiker (B2C) waarin het biologische en direct van de boer assortiment centraal staat. Daarnaast kan de klant makkelijk alle wekelijkse boodschappen doen, doordat Hofweb een aansprekend totaal supermarkt assortiment aanbiedt.

Uiteraard moeten deze boodschappen op de juiste manier en afgesproken tijd bij de klant terecht komen door onze eigen, enthousiaste Hofweb-bezorgers. Maar moeten er ook versproducten bij onze boeren worden opgehaald, nadat de klant ze heeft besteld en voordat onze interne logistiek ze inpakt. Precies dit is jouw werkgebeid. 

Dus krijg jij energie om bovengenoemde fijnmazige logistieke bewegingen zo goed en efficiënt mogelijk te coördineren voor wat betreft personeel (personeelsplanning), route's (routeplanning) en het onderhoud van ons eigen wagenpark? En heb jij oog voor alle bijkomende zaken en bijzonderheden, zodat deze niet worden vergeten?

Dan weet jij waarschijnlijk van elke activiteit in het logistieke proces hoe het pad bewandeld moet worden en wie daarmee te maken heeft. En bij een wijziging weet je alle bijzonderheden door te vertalen naar het logistieke proces en ligt je alle spelers in. Kortom: alle handelingen van A tot Z heb jij inzichtelijk en knoop je als van nature aan elkaar. 

Dit verwachten we van je

Als junior planner zorg jij ervoor dat elke klant tevreden is over zijn of haar levering. Door je inzicht en inzet worden de producten op het juiste adres, op het juiste moment door een enthousiaste bezorger bij de klant geleverd.

Je houdt je dagelijks bezig met de planning van het wagenpark, de bezorgroutes, de inkoop-logistiek en juiste inzet van de bezorgers.
 
Jij bent de persoon die zorgt voor een verzorgt en veilig wagenpark. Je coördineert en regelt de benodigde externe controles en bent zelf ook in staat om kleine dingen te vervangen, bijvoorbeeld een lampje. 

Kortom, jij bent een echte logistieke planner en coördinator waar Hofweb op kan bouwen en vertrouwen.

Als junior-planner ben jij hier, samen met je leidinggevende verantwoordelijk voor. 

Jouw werkzaamheden bestaan uit

 • Je bent meewerkend coördinator, wat inhoud dat je alle werkzaamheden in principe mee doet of kán doen. Het is dus géén kantoorbaan, maar een hands on job met daarnaast kantoorwerkzaamheden die je grotendeels op de werkvloer kunt uitvoeren.  

 • Aansturen en begeleiden van het team. Je beheert de personele planning in samenspraak met je collega's in Biddinghuizen. Je bent de oren en ogen van de locatie en de medewerkers. Je weet duidelijk prioriteiten te stellen en zorgt ervoor dat je team van alle belangrijke zaken op de hoogte is. Jij bent de verbinding met ons hoofdkantoor. 

 • Je bent verantwoordelijk voor het magazijn en locatiebeheer op de hub. Je controleert en verwerkt ingekomen goederen en uiteraard ook de uitgaande goederen. Je bent oplossingsgericht en kan snel schakelen als het nodig is.

 • Samen met je collega's in Biddinghuizen zorg je voor optimale logistieke processen en waarnodig voer je in overleg optimalisaties door.

Herken jij jezelf in onderstaande mix van persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden?

 • Je voelt je verantwoordelijk. Je bent doortastend, weet je team gerust te stellen en denkt in oplossingen en mogelijkheden.
   
 • Je bent adaptief en flexibel; je kunt snel schakelen, een echte multitasker die prioriteert en daarnaar handelt. 
   
 • Je bent open en communicatief; luistert goed en deelt makkelijk informatie.
   
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engels is een pré.
   
 • Je bent precies en secuur in je werk. 
   
 • Je vindt het leuk om samen met je collega’s te zorgen voor blije en tevreden klanten! Daarnaast help je ook graag je collega’s van andere afdelingen, logistiek of inkoop, om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt.
   
 • Je hebt oog voor detail, zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. 
  Affiniteit met duurzaamheid en biologische producten is een pré.

   
 • Je hebt ervaring met het zelfstandig aansturen van een klein team en gaat gemakkelijk om met computerprogramma's.
   
 • Je bent zowel pragmatisch als analytisch sterk.  

Wij bieden jou


Voor deze functie van ca. 30 uur per week bieden we je een marktconform salaris van tussen de €13,56 en €14,70 bruto per uur en een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Een dynamische werkomgeving in een groeiend en bloeiend bedrijf, waarin je actief mee kunt denken en richting kunt geven.
 • Vrijheid in het inrichten van je werktijden en het organiseren van je werk, uiteraard binnen het haalbare. 
 • Actief bijdragen aan een beter voedsellandschap
  Snel schakelen; Hofweb is een ‘platte’ organisatie, waarin je snel kunt
  schakelen en initiatieven tot leven kunt brengen.
 • Een fijne werkomgeving. Je werkt samen met collega’s met verschillende disciplines. Met een gezamenlijk doel en een informele sfeer verzet je bergen en dat voelt goed

Wij zijn Hofweb

Een bedrijf dat in 2004 vanuit een coöperatie van 4 biologisch dynamische boeren is opgezet met als doel om hun prachtige versproducten direct, dus zonder tussenkomst van de groothandel, aan de consument af te zetten.

De boer een betere prijs, de consument een kraakvers product! Daarnaast biedt Hofweb een totaal supermarkt assortiment aan, uiteraard ook biologisch, zodat de klant alle wekelijkse boodschappen in een keer kan laten thuisbezorgen. 

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met ca. 70 leverende boeren door het jaar heen en gemiddeld 2800 bestellende klanten per week. De gemiddelde besteding per klant is ruim €80,-. Dit spelen we klaar met 130 collega's. Van bezorger, inpakker, tot kantoorpersoneel.

Kom jij ons sterk groeiende bedrijf en enthousiaste team met je persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden versterken? Dan zetten we samen het voedsellandschap nog verder in bloei! 

Enthousiast? Neem contact op!

Heb je geen ervaring als planner maar herken jij jezelf wel in eerder genoemde vaardigheden? We zien je sollicitatie en korte motivatie graag tegemoet via sollicitatie@hofweb.nl. Heb je nog vragen laat het ons weten!