Shiftleader - Interne logistiek

Ongeveer 24-32 uur per week.
Locatie: Biddinghuizen.

Hofweb is een webwinkel waarin het biologische en direct van de boer assortiment centraal staat. Daarnaast kan de klant makkelijk al haar/zijn wekelijkse boodschappen doen, doordat Hofweb een aansprekend totaal supermarkt assortiment aanbiedt.

Interne Logistiek is dé grootste afdeling binnen Hofweb. Je ondersteunt onze medewerkers met hun dagelijkse werkzaamheden. Door jouw belangrijke bijdragen zorg jij niet alleen voor blije klanten, maar ook voor blije collega’s. :-)

 

Dit ga je doen:

Als Shiftleader ben jij de handen, oren en ogen op de werkvloer. Je komt te werken in een team met medewerkers tussen de 15 en de 70 jaar. De medewerkers van Hofweb hechten waarde aan de organisatie, ze zijn betrokken in de breedste zin van het woord.

Het is voor jou gemakkelijk om te schakelen tussen het aansturen van een ploeg scholieren en studenten of een ploeg doorgewinterde orderpickers met jarenlange ervaring. Jij zorgt ervoor dat het orderpick proces op rolletjes loopt.

Als Shiftleader ben je dagelijks te vinden tussen je collega’s. Jij bent zichtbaar op de werkvloer en je durf beslissingen te nemen. Ondertussen hou je oog voor je collega's en zorg je voor een goede energie.

Dit ben jij:

 • Je weet de balans tussen effectief en persoonsgericht coördineren te waarborgen

 • Je bent adaptief en flexibel; je kunt snel schakelen, een echte multitasker die prioriteiten stelt.

 • Je hebt oog voor detail, zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen.

 • Affiniteit met duurzaamheid en biologische producten is een pré.

 • Je bent procesmatig ingesteld en analytisch sterk

 • Je kunt je goed vinden in een dynamische werkomgeving. We bieden je kaders en in deze kaders is er veel ruimte voor eigen inbreng en inzicht.

Wij bieden jou:

 • Voor deze functie van 24 - 32 uur per week bieden we je een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring tussen de €13,65 en €15,40 bruto per uur, exclusief vakantiegeld. Inschaling Schaal C of D van de E-Commerce CAO, welke afhankelijk is van je ervaring die je meeneemt.

 • Een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een reiskostenregeling, pensioenregeling bij Pensioenfonds voor Levensmiddelen, dagelijks een (gratis) echte biologische lunch op kantoor, 10 % personeelskorting in onze webwinkel en 25 vakantiedagen per jaar.

Daarnaast kun je van ons verwachten:

 • Een dynamische werkomgeving in een groeiend en bloeiend bedrijf, waarin je actief mee kunt denken en richting kunt geven.

 • Als Coördinator ben je flexibel inzetbaar maar tenminste beschikbaar op de vrijdagavond en zaterdag. De zaterdag shift kent andere werktijden en duurt maximaal tot 17.00 uur. Een doordeweekse shift zijn tussen 06:00 tot 15:00 of 15:00 tot 21:30 uur.

 • Snel schakelen; Hofweb is een ‘platte’ organisatie, waarin je snel kunt schakelen en initiatieven tot leven kunt brengen.

 • Een fijne werkomgeving. Je werkt samen met collega’s met verschillende disciplines.

Wij zijn Hofweb

Een bedrijf dat in 2004 vanuit een coöperatie van 4 biologisch dynamische boeren is opgezet met als doel om hun prachtige versproducten direct, dus zonder tussenkomst van de groothandel, aan de consument af te zetten.

De boer een betere prijs, de consument een kraakvers product! Daarnaast biedt Hofweb een totaal supermarkt assortiment aan, uiteraard ook biologisch, zodat de klant alle wekelijkse boodschappen in een keer kan laten thuisbezorgen. 

Hofweb is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende organisatie met circa 70 leverende boeren en 130 medewerkers (van bezorger, inpakker tot kantoor personeel). Ondanks we flink gegroeid zijn kennen we een informele/familiaire en betrokken cultuur.

Kom jij ons sterk groeiende bedrijf en enthousiaste team met je persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden versterken?
Dan zetten we samen het voedsellandschap nog verder in bloei! 

Enthousiast? Neem contact op!

Herken jij jezelf in het geschtste profiel en ben je enthousiast? We zien je sollicitatie en korte motivatie graag tegemoet via sollicitatie@hofweb.nl.

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!