Flexibel ophalen bij een afhaalpunt

Niet thuis? Of besparen op bezorgkosten? Wij werken naast bezorging aan huis, ook met afhaalpunten. Dit houdt in dat wij de bestellingen van meerdere klanten naar één adres brengen. Afhaalpunten zijn ook plekken waar je evtueel achtergebleven groene kratten naar kunt brengen, als je (een tijd) niet (meer) wil bestellen.

In onze bezorgregio's hebben wij wel meer dan 100 afhaalpunten. Dit zijn veelal particuliere adressen, die vaak zelf ook klant zijn van Hofweb. Vaak stellen ze een deel van hun schuur ter beschikking en soms staat er een speciale kast waar jouw boodschappen in worden gezet.

Je kunt vaak gedurende de hele afleverdag ophalen. Aanbellen is (meestal) niet nodig en de locatie is vrijwel altijd vrij toegankelijk. Houd wel rekening met de mensen die op het afhaalpunt wonen, kom niet te laat en laat het weer netjes achter.
 

Bekijk alle afhaalpunten

Afhaalinstructie van je afhaalpunt op de orderbevestiging

Vrijwel iedere afhaallocatie heeft haar eigen 'huisregels'. Bij het selecteren van een nieuw afhaalpunt ontvang je bij je orderbevestiging de instructies die van toepassing zijn op het geselecteerde afhaalpunt.

Deze instructies vind je ook terug in de mail waarin de afhaaltijden worden gecommuniceerd. En ook nog een keer op de pakbon die je via de mail ontvangt, nadat je boodschappen zijn ingepakt. Lees deze 'huisregels' even goed door en houd je eraan.

Zelf afhaalpunt worden?

Heb je er wel oren naar om zelf afhaalpunt te worden? Neem dan gerust contact met ons op om de voorwaarden door te nemen.