Draag bij, word blij. Kom werken bij Hofweb.

Word jij ook zó blij van beter en eerlijker eten?
Zet dan je kwaliteiten in om samen met ons de voedselketen
een flinke por in de goede richting te geven.

Hofweb is namelijk op zoek naar nieuwe collega's die weten waar ze warm van worden,
doen waar ze goed in zijn én weten hoe ze vanuit
klantperspectief bijdragen aan een mooiere wereld voor ons allemaal.

Hieronder alle actuele vacatures!

Junior Category Manager

Assortimenten: Koelvers, Brood en Diepvries

24-32 uur waarvan minimaal 3 dagen op locatie in Biddinghuizen

Hofweb is een webwinkel waarin het biologische en direct van de boer assortiment centraal staat. Daarnaast kan de klant makkelijk al haar/zijn wekelijkse boodschappen doen, doordat Hofweb een aansprekend totaal supermarkt assortiment aanbiedt.

Het is de juiste productmix en aanbiedingen die winkelen bij Hofweb tot een feestje maken. Bovendien inspireert winkelen bij Hofweb tot een gezondere leefstijl. Actualiteit, informatie en verhalen op de juiste plekken dragen hiertoe bij.

Achter de schermen zijn de producten op de juiste manier gesourced en ingekocht voor wat betreft herkomst, moment, in-en verkoopprijs en verhaal.  

Als Junior Category Manager ben jij verantwoordelijk voor het sourcen van de artikelen en op de juiste manier doorvoeren.
 

Naar vacature Junior Category Manager

Klantenservice (stagiaire)

Wij gaan best ver om onze klanten tevreden te houden. Met de juiste tone of voice helpen wij onze klanten die vragen hebben over hun bestelling. Op onze afdeling Service zoeken we dan ook een enthousiaste stagiaire die op het gebied van (klanten)service zichzelf wil ontwikkelen! Lijkt het jouw leuk om klanten te woord te staan en te helpen? Vind jij het leuk om alle kneepjes van onze klantenservice te leren? Zorg jij na een goede begeleidingsperiode dat onze klant 100% tevreden is? Dan bieden wij jou een unieke stageplek bij Hofweb op de afdeling Service!
 

Naar de vacature Klantenservice (stagiaire)

Commerciële stage (HBO)

Is het ook jouw ambitie om steeds meer klanten te laten ervaren hoe ontzettend lekker en handig versere én betere boodschappen direct van de biologische boer zijn? En dit vanuit jouw e-commerce kwaliteiten samen met een enthousiaste club mensen te doen? Dan zijn we ontzettend nieuwsgierig naar jou!
 

Naar de vacature Commerciële stage HBO