Draag bij, word blij. Kom werken bij Hofweb.

Word jij ook zó blij van beter en eerlijker eten?
Zet dan je kwaliteiten in om samen met ons de voedselketen
een flinke por in de goede richting te geven.

Hofweb is namelijk op zoek naar nieuwe collega's die weten waar ze warm van worden,
doen waar ze goed in zijn én weten hoe ze vanuit
klantperspectief bijdragen aan een mooiere wereld voor ons allemaal.

Hieronder alle actuele vacatures!

E-Commerce Manager

De klant, zowel bestaande als potentiële, in hart en hoofd laten ervaren hoe ontzettend lekker èn handig versere en betere boodschappen direct van de biologische boer zijn.

Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de Marketing- en sales activiteiten, om Hofweb op een duurzame manier te laten groeien en bloeien.
 

Naar de vacature E-Commerce Manager

Bezorger

Vind jij het heerlijk om de hele dag op de bus te zitten en onze klanten blij te maken met prachtige biologische boodschappen? Krijg jij energie van contact met onze klanten? Is het rijden met een langere bus door een binnenstad geen probleem? En vind je het leuk om een gezellig praatje te maken met de klant voordat je de bus weer instapt? Word dan bezorger bij Hofweb!
 

Naar de vacature Bezorger

Lader van de bezorgbussen

Ben jij een aanpakker die ervan houdt om op een efficiënte manier onze bezorgbussen te laden met biologische boodschappen? Kun je goed overleggen met collega’s en ben je daarnaast ook multi inzetbaar? Dan is deze job iets voor jou

 

Naar de vacature Lader van de bezorgbussen

Orderpickers met oog voor échte kwaliteit!

Heb je een goed gevoel voor échte kwaliteit en vraag je je altijd af: 'Zou de klant dit willen'? En ben je een accurate doorwerker die zich niet makkelijk van de wijs laat brengen? Vind je het bovendien leuk om in een enthousiast team te werken?

Ja? Samen maken we het verschil!
 

Naar de vacature Orderpicker