Draag bij, word blij. Kom werken bij Hofweb.

Word jij ook zó blij van beter en eerlijker eten?
Zet dan je kwaliteiten in om samen met ons de voedselketen
een flinke por in de goede richting te geven.

Hofweb is namelijk op zoek naar nieuwe collega's die weten waar ze warm van worden,
doen waar ze goed in zijn én weten hoe ze vanuit
klantperspectief bijdragen aan een mooiere wereld voor ons allemaal.

Hieronder alle actuele vacatures!

AGF Specialist

Ga jij ‘aan’ als het om AGF producten gaat? Ben jij iemand die graag alles tot in de puntjes regelt,verzorgt en oplost? Ben jij kwaliteitsgericht en zorg jij graag voor een blije klant? Dan zijn we opzoek naar jou!

Naar vacature AGF Specialist  

Category Manager / Product specialist

32 uur waarvan minimaal 3 dagen op locatie in Biddinghuizen.

Als Category Manager / Product Specialist houdt je je bezig met productinnovatie, conceptontwikkeling en productontwikkeling voor ons assortiment.  Het is de juiste productmix en aanbiedingen die winkelen bij Hofweb tot een feestje maken. Bovendien inspireert winkelen bij Hofweb tot een gezondere leefstijl. Actualiteit, informatie en verhalen op de juiste plekken dragen hiertoe bij. Kom jij ons versterken als Category Manager/Product Specialist?

Naar vacature Category Manager  

Meewerkend coördinator - Interne logistiek

Interne Logistiek is dé grootste afdeling binnen Hofweb. Je ondersteunt onze medewerkers met hun dagelijkse werkzaamheden. Door jouw belangrijke bijdragen zorg jij niet alleen voor blije klanten, maar ook voor blije collega’s. :-)

Naar vacature Meewerkend coördinator - Interne logistiek  

Orderpickers en inpakkers

Ben jij graag fysiek bezig tijdens je werk? Maak jij onze klant graag blij met een krat vol heerlijke biologische producten? Dan zijn we opzoek naar jou! Kom ons dan versterken als Orderpicker / Inpakmedewerker. 
 

Naar vacature Orderpicker/Inpakkers  

Voorraadbeheerder

Interne Logistiek is de grootste afdeling binnen Hofweb. Als Voorraadbeheerder zorg jij voor een efficiënt ingericht DKW Magazijn (Droge Kruidenierswaren) zodat de orderpickers zo goed mogelijk hun orders kunnen verzamelen. Jij als Voorraadbeheerder zorgt ervoor dat er geen lege vakken zijn en dat de restanten tot een minimum beperkt worden. Je werkt nauw samen met de Category Manager, inkoper van het DKW en teamleider Interne Logistiek.

Naar vacature Voorraadbeheerder  

Lader & Losser van de bezorgbussen

Ben jij een aanpakker die ervan houdt om op een efficiënte manier onze bezorgbussen te laden en lossen met biologische boodschappen? Kun je goed overleggen met collega’s en ben je daarnaast ook multi inzetbaar? Dan is deze job iets voor jou!

 

Naar de vacature Lader & Losser van de bezorgbussen

Junior Planner

Hofweb is een webwinkel voor de eindgebruiker (B2C) waarin het biologische en direct van de boer assortiment centraal staat. Daarnaast kan de klant makkelijk alle wekelijkse boodschappen doen, doordat Hofweb een aansprekend totaal supermarkt assortiment aanbiedt.

Uiteraard moeten deze boodschappen op de juiste manier en afgesproken tijd bij de klant terecht komen door onze eigen, enthousiaste Hofweb-bezorgers. Maar moeten er ook versproducten bij onze boeren worden opgehaald, nadat de klant ze heeft besteld en voordat onze interne logistiek ze inpakt. Precies dit is jouw werkgebeid. 

Ben jij die planmatige spin in ons logistieke web? Dan zoeken we jou!

 

Naar vacature Junior Planner