Al voor €2,50 thuisbezorgd

Het inpakken en bezorgen van jouw boodschappen gebeurt met veel zorg en toewijding. Dit logistieke proces is niet alleen een nauwkeurig werkje, maar ook een kosten intensief gebeuren. Om deze reden hanteren wij extra handelingskosten, apart van de verkoopprijs van onze producten. Zo is het altijd helder wat je daadwerkelijk voor je kilootje appels of maaltje aardappelen betaalt en houden we de prijsvorming voor onze boeren transparant.

Bestel je meer dan €75,-, dan betaal je slechts €2,50 bezorgkosten voor aan huis bezorging. Daaronder €4,95. Afhalen kan ook in bepaalde regio’s. Dit kost €1,50 per bestelling en is zelfs op een aantal locaties gratis. 

Doe de postcode check om te kijken wat jouw bezorgkosten zijn.
 

Check hier je postcode


Of bekijk de bezorgkaart met beschikbare afhaalpunten in jouw buurt.
 

Bekijk de kaart

Minimum orderbedrag:

  • €25,- als je afhaalt

  • €35,- voor aan huis bezorging

Laat je thuis bezorgen, dan hanteren wij een minimum orderbedrag van €35,- exclusief bezorgkosten. Haal je af, dan moet je voor minimaal €25,- bestellen. 

Bestel je minder dan gaat bij ons de schoen wringen; het kan dan eigenlijk niet meer uit om je order te verwerken. Bovendien is het voor ons allemaal beter voor het milieu om met wat meer boodschappen per bezorging onderweg te zijn, nietwaar?