Draag bij, word blij. Kom werken bij Hofweb.

Word jij ook zó blij van beter en eerlijker eten?
Zet dan je kwaliteiten in om samen met ons de voedselketen
een flinke por in de goede richting te geven.

Hofweb is namelijk op zoek naar nieuwe collega's die weten waar ze warm van worden,
doen waar ze goed in zijn én weten hoe ze vanuit
klantperspectief bijdragen aan een mooiere wereld voor ons allemaal.

Hieronder alle actuele vacatures!

E-Commerce Manager

De klant, zowel bestaande als potentiële, in hart en hoofd laten ervaren hoe ontzettend lekker èn handig versere en betere boodschappen direct van de biologische boer zijn.

Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de Marketing- en sales activiteiten, om Hofweb op een duurzame manier te laten groeien en bloeien.
 

Naar de vacature E-Commerce Manager

(Junior) Category Manager - Inkoper Koelvers & Kruidenierswaren

Het is de juiste productmix en aanbiedingen die winkelen bij Hofweb tot een feestje maken. Bovendien inspireert winkelen bij Hofweb tot een gezondere leefstijl. Actualiteit, informatie en verhalen op de juiste plekken dragen hiertoe bij. Achter de schermen zijn de producten op de juiste manier gesourced en ingekocht voor wat betreft herkomst, moment, in-en verkoopprijs en verhaal. 

Als Junior Category Manager-Inkoper ben jij hiervoor verantwoordelijk. 

 

Naar de vacature Categorie Manager

Orderpickers met oog voor échte kwaliteit!

Heb je een goed gevoel voor échte kwaliteit en vraag je je altijd af: 'Zou de klant dit willen'? En ben je een accurate doorwerker die zich niet makkelijk van de wijs laat brengen? Vind je het bovendien leuk om in een enthousiast team te werken?

Ja? Samen maken we het verschil!
 

Naar de vacature Orderpicker

Klantenservice (stagiaire)

Wij gaan best ver om onze klanten tevreden te houden. Met de juiste tone of voice helpen wij onze klanten die vragen hebben over hun bestelling. Op onze afdeling Service zoeken we dan ook een enthousiaste stagiaire die op het gebied van (klanten)service zichzelf wil ontwikkelen! Lijkt het jouw leuk om klanten te woord te staan en te helpen? Vind jij het leuk om alle kneepjes van onze klantenservice te leren? Zorg jij na een goede begeleidingsperiode dat onze klant 100% tevreden is? Dan bieden wij jou een unieke stageplek bij Hofweb op de afdeling Service!
 

Naar de vacature Klantenservice (stagiaire)

Commerciële stage (HBO)

Is het ook jouw ambitie om steeds meer klanten te laten ervaren hoe ontzettend lekker en handig versere én betere boodschappen direct van de biologische boer zijn? En dit vanuit jouw e-commerce kwaliteiten samen met een enthousiaste club mensen te doen? Dan zijn we ontzettend nieuwsgierig naar jou!
 

Naar de vacature Commerciële stage HBO