Draag bij, word blij. Kom werken bij Hofweb.

Word jij ook zó blij van beter en eerlijker eten?
Zet dan je kwaliteiten in om samen met ons de voedselketen
een flinke por in de goede richting te geven.

Hofweb is namelijk op zoek naar nieuwe collega's die weten waar ze warm van worden,
doen waar ze goed in zijn én weten hoe ze vanuit
klantperspectief bijdragen aan een mooiere wereld voor ons allemaal.

Hieronder alle actuele vacatures!

Category Manager / Product specialist

32 uur waarvan minimaal 3 dagen op locatie in Biddinghuizen.

Als Category Manager / Product Specialist houdt je je bezig met productinnovatie, conceptontwikkeling en productontwikkeling voor ons assortiment.  Het is de juiste productmix en aanbiedingen die winkelen bij Hofweb tot een feestje maken. Bovendien inspireert winkelen bij Hofweb tot een gezondere leefstijl. Actualiteit, informatie en verhalen op de juiste plekken dragen hiertoe bij. Kom jij ons versterken als Category Manager/Product Specialist?

Naar vacature Category Manager  

Voorraadbeheerder

Interne Logistiek is de grootste afdeling binnen Hofweb. Als Voorraadbeheerder zorg jij voor een efficiënt ingericht DKW Magazijn (Droge Kruidenierswaren) zodat de orderpickers zo goed mogelijk hun orders kunnen verzamelen. Jij als Voorraadbeheerder zorgt ervoor dat er geen lege vakken zijn en dat de restanten tot een minimum beperkt worden. Je werkt nauw samen met de Category Manager, inkoper van het DKW en teamleider Interne Logistiek.

Naar vacature Voorraadbeheerder 

Orderpickers en inpakkers

Ben jij graag fysiek bezig tijdens je werk? Maak jij onze klant graag blij met een krat vol heerlijke biologische producten? Dan zijn we opzoek naar jou! Kom ons dan versterken als Orderpicker / Inpakmedewerker. 
 

Naar vacature Orderpicker/Inpakkers  

Lader & Losser van de bezorgbussen

Ben jij een aanpakker die ervan houdt om op een efficiënte manier onze bezorgbussen te laden en lossen met biologische boodschappen? Kun je goed overleggen met collega’s en ben je daarnaast ook multi inzetbaar? Dan is deze job iets voor jou!

 

Naar de vacature Lader & Losser van de bezorgbussen

Enthousiaste Service Medewerker

We doen in 'biologisch direct van de boer', maar eigenlijk zijn we een op en top servie bedrijf, waarbij we onze (toekomstige) klanten naar maximale tevredenheid willen bedienen.

Jij bent het aanspreekpunt voor onze oh zo gewaardeerde klant, die zich via de mail, chat, social en telefoon bij jou meldt. Je schakelt intern tussen de verschillende afdelingen en de boer. Alles voor de beste oplossing of waardevol advies. 

Zo sta je staat open voor een goed gesprek. Over de kwaliteit van onze kraakverse producten bijvoorbeeld, maar ook over de bezorging.
 
Kortom, de klant voelt zich door jou gehoord en jij geniet ervan als hij of zij (weer) tevreden is.

 

Naar vacature Klantenservice Medewerker