Draag bij, word blij. Kom werken bij Hofweb.

Word jij ook zó blij van beter en eerlijker eten?
Zet dan je kwaliteiten in om samen met ons de voedselketen
een flinke por in de goede richting te geven.

Hofweb is namelijk op zoek naar nieuwe collega's die weten waar ze warm van worden,
doen waar ze goed in zijn én weten hoe ze vanuit
klantperspectief bijdragen aan een mooiere wereld voor ons allemaal.

Hieronder alle actuele vacatures!

Weekend vakkenvullers en magazijn medewerkers (mogelijk ook doordeweeks in de avonden)

Naast je school of opleiding op zoek naar een toffe bijbaan op zaterdag en mogelijk ook doordeweeks in de namiddag en/of avonden? Klik dan maar even door :-)
 

Bekijk deze Vacature  

Orderpickers en inpakkers

Ben jij graag fysiek bezig tijdens je werk? Maak jij onze klant graag blij met een krat vol heerlijke biologische producten? Dan zijn we opzoek naar jou! Kom ons dan versterken als Orderpicker / Inpakmedewerker.  Op dit moment zoeken we voor de dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 08.00 uur en 17.00 uur extra collega's. We bieden je tijdens deze uren een afwisselend takenpakket waarin je zowel opgeleid wordt/bezig gaat met de voorinpak, orderpick en ons DKW magazijn.
 

Naar vacature Orderpicker/Inpakkers  

Orderpickers en inpakkers - Marum

Ben jij graag fysiek bezig tijdens je werk? Maak jij onze klant graag blij met een krat vol heerlijke biologische producten? En woon je in de buurt van Marum? Dan zijn we opzoek naar jou! Kom ons dan versterken als Orderpicker / Inpakmedewerker. 
 

Naar vacature Orderpicker/Inpakkers - Marum  

Bezorger voor regio Biddinghuizen op vrijdag en/of zaterdag

Vind jij het heerlijk om de hele dag op de bus te zitten en onze klanten blij te maken met prachtige biologische boodschappen? Krijg jij energie van contact met onze klanten? Is het rijden met een langere bus door een binnenstad geen probleem? En vind je het leuk om een gezellig praatje te maken met de klant voordat je de bus weer instapt? Word dan bezorger bij Hofweb!

Naar de vacature Bezorger

Shiftleader - Interne logistiek

Interne Logistiek is dé grootste afdeling binnen Hofweb. Je ondersteunt onze medewerkers met hun dagelijkse werkzaamheden. Door jouw belangrijke bijdragen zorg jij niet alleen voor blije klanten, maar ook voor blije collega’s. :-)

Naar vacature Shiftleader - Interne logistiek