Zet jouw talenten in voor
een bloeiend voedsellandschap 

Hofweb is op zoek naar nieuwe collega's
die hun persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden
willen inzetten voor een betere voedselketen. 

Hier vind je alle actuele vacatures

Orderpickers met
oogvoor échte kwaliteit!

Heb je een goed gevoel voor échte kwaliteit en vraag je je altijd af: 'Zou de klant dit willen'? En ben je een accurate doorwerker die zich niet makkelijk van de wijs laat brengen? Vind je het bovendien leuk om in een enthousiast team te werken?

Ja? Samen maken we het verschil!
 

Naar de vacature Orderpicker

E-Commerce Manager

De klant, zowel bestaande als potentiële, in hart en hoofd laten ervaren hoe ontzettend lekker èn handig versere en betere boodschappen direct van de biologische boer zijn.

Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de Marketing- en sales activiteiten, om Hofweb op een duurzame manier te laten groeien en bloeien.
 

Naar de vacature E-Commerce Manager

Creatieve Content Marketeer

De klant in woord en beeld op hét moment met de juiste tone en voice laten weten hoe ontzettend lekker en handig, maar ook belangrijk en leuk biologische boodschappen, direct van de Hofweb boer (kunnen) zijn.

Inspirerende content vanuit een bloeiend voedsellandschap creëren voor zowel bestaande als potentiële klanten. 

Deze creatieve uitdaging is waar jij binnen het team Marketing & Sales voor staat.
 

Naar de vacature Content Marketeer

Teamleider Externe Logistiek - Reeds ingevuld

Vanaf het moment dat de biologische boodschappen door onze interne logistiek met zorg is ingepakt, is het jouw taak om er samen met je team voor te zorgen dat ze met een fantastische ervaring bij klant op de stoep terecht komen.

Daarnaast is er veel logistiek verkeer tussen enerzijds boer en Hofweb en anderzijds Hofweb en de verschillende hubs, van waaruit klantorders deels worden ingepakt en bezorgd.  

Deze fijnmazige logistiek te organiseren is waar jij samen met je team voor staat.

Ervaren HRM Professional - Reeds ingevuld

Als HRM Proffeional ga jij zorgen voor groei van ons werknemersbestand. Zowel in kwaliteit als in kwantiteit. Je professionaliseert HRM-structuren en processen en je verzorgt een breed scala aan uitvoerende HRM-gerelateerde taken.

Daarnaast vervul je een verbindende rol. Je bent de belichaming van de saamhorigheid en ons gezamenlijke gedachtengoed. Je verzorgt de interne communicatie, organiseert events en zorgt ervoor dat de hechte Hofweb community wordt gevoed. In die rol ben je onze interne ‘community manager’.

Service Medewerker - Reeds ingevuld

Jij bent het aanspreekpunt voor onze oh zo gewaardeerde klant, die zich via de mail, chat, social en telefoon bij jou meldt. Je schakelt intern tussen de verschillende afdelingen en de boer. Alles voor de beste oplossing of waardevol advies. 

Zo sta je staat open voor een goed gesprek. Over de kwaliteit van onze kraakverse producten bijvoorbeeld, maar ook over de bezorging.
 
Kortom, de klant voelt zich door jou gehoord en jij geniet ervan als hij of zij (weer) tevreden is.

Teamleider Service - Reeds ingevuld

Hofweb is een op en top servicebedrijf die zowel proactief als reactief de klant in alle facetten zo goed mogelijk weet te bedienen en laat weten dat ze gezien wordt en erbij hoort.

Bovendien borgen we de verwachte kwaliteit door continue bewaking van de processen. 

Deze oog-appeltjes weet jij samen met je team hoog te houden!