Draag bij, word blij. Kom werken bij Hofweb.

Word jij ook zó blij van beter en eerlijker eten?
Zet dan je kwaliteiten in om samen met ons de voedselketen
een flinke por in de goede richting te geven.

Hofweb is namelijk op zoek naar nieuwe collega's die weten waar ze warm van worden,
doen waar ze goed in zijn én weten hoe ze vanuit
klantperspectief bijdragen aan een mooiere wereld voor ons allemaal.

Hieronder alle actuele vacatures!

Teamleider Interne Logistiek

Met passie voor biologische producten verzorgen wij met enthousiaste collega’s de wekelijkse boodschappen van onze klanten. Vanuit Biddinghuizen, het hart van biologisch boerend Nederland, zorgen we dagelijks voor een zo breed en vers mogelijk aanbod direct van de boer. Als Teamleider Interne Logistiek ben je binnen onze webwinkel verantwoordelijk voor een belangrijke en centrale schakel. Op onze Interne Logistieke afdeling komen alle processen in de hele organisatie samen.

Naar vacature Teamleider Interne Logistiek  

Meewerkend coördinator - Interne logistiek

Interne Logistiek is dé grootste afdeling binnen Hofweb. Je ondersteunt onze medewerkers met hun dagelijkse werkzaamheden. Door jouw belangrijke bijdragen zorg jij niet alleen voor blije klanten, maar ook voor blije collega’s. :-)

Naar vacature Meewerkend coördinator - Interne logistiek  

Orderpickers en inpakkers

Ben jij graag fysiek bezig tijdens je werk? Maak jij onze klant graag blij met een krat vol heerlijke biologische producten? Dan zijn we opzoek naar jou! Kom ons dan versterken als Orderpicker / Inpakmedewerker. 
 

Naar vacature Orderpicker/Inpakkers  

Bezorger 

Vind jij het heerlijk om de hele dag op de bus te zitten en onze klanten blij te maken met prachtige biologische boodschappen? Krijg jij energie van contact met onze klanten? Is het rijden met een langere bus door een binnenstad geen probleem? En vind je het leuk om een gezellig praatje te maken met de klant voordat je de bus weer instapt? Word dan bezorger bij Hofweb!

Naar de vacature Bezorger

Junior Planner

Hofweb is een webwinkel voor de eindgebruiker (B2C) waarin het biologische en direct van de boer assortiment centraal staat. Daarnaast kan de klant makkelijk alle wekelijkse boodschappen doen, doordat Hofweb een aansprekend totaal supermarkt assortiment aanbiedt.

Uiteraard moeten deze boodschappen op de juiste manier en afgesproken tijd bij de klant terecht komen door onze eigen, enthousiaste Hofweb-bezorgers. Maar moeten er ook versproducten bij onze boeren worden opgehaald, nadat de klant ze heeft besteld en voordat onze interne logistiek ze inpakt. Precies dit is jouw werkgebeid. 

Ben jij die planmatige spin in ons logistieke web? Dan zoeken we jou!

 

Naar vacature Junior Planner