Veelgestelde vragen

> Ik zoek een product, maar kan het niet vinden

Dat kan gebeuren. Neem contact met ons op en wij bekijken of het product leverbaar is.

 

> Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Tijdens het afronden van je eerste bestelling wordt via iDeal om je gegevens gevraagd, en door deze in te vullen geef je toestemming aan Hofweb om de betaling van jouw facturen door middel van een automatische incasso te laten plaatsvinden. Na een bestelling wordt het verschuldigde bedrag op de donderdag erna van je rekening afgeschreven. Wanneer nodig kun je je machtiging altijd herroepen. Meer informatie vind je hier.

 

> Mag ik het klapkrat houden?

Wij krijgen de kratten graag terug om volgende bestellingen weer te kunnen versturen. Als je het krat een keer vergeten bent mee te geven dan is dat geen probleem. De volgende keer kun je hem gewoon op een afhaalpunt afgeven of meegeven aan de bezorger. 

Heb je na 17 weken jouw krat(ten) nog in bezit? Dan rekenen wij €10 statiegeld per krat, welke na inlevering weer wordt gecrediteerd. Je kunt de statiegeldkratten volgen via mijn hofweb.  

 

> Hoe vaak bezorgen jullie?

Wij bezorgen één tot twee keer per week in een groot deel van Nederland. Doe de postcode check om te zien of wij bij je bezorgen en op welke dagen wij bezorgen. Wij bezorgen de boodschappen goed gekoeld, met eigen bezorgers.

 

> Kan ik zelf recepten naar jullie toezenden?

Graag zelfs! Je mag je recepten opsturen naar info@hofweb.nl het liefst met een mooie foto erbij van het eindresultaat! Heb je op- of aanmerkingen over een recept? Laat het ons even weten, dan passen we het direct aan. Onze recepten vind je hier. 

 

> Kan ik ook eenmalig bestellen zonder account?

Dat is helaas niet mogelijk. Wij werken met een account zodat je altijd je bestelling zelf kunt beheren. Het afleveradres, de bestelde artikelen en eventueel vaste artikelen kun je in je account beheren.   

 

> Wanneer vindt de automatische incasso plaats? 

Na bezorging van je boodschappen wordt het verschuldigde bedrag van je bankrekening afgeschreven rond de donderdag in de week erna. Bijvoorbeeld als je woensdag de boodschappen bezorgd krijgt dan vindt de automatisch incasso rond de donderdag plaatst in de week erop.

 

> Moet ik elke week bestellen? 

Zeker niet, je bent vrij om te bestellen wanneer het jou uitkomt.