Wij zijn de Hofweb

Met passie voor biologische producten verzorgen wij met enthousiaste collega’s wekelijkse boodschappen. Vanuit Biddinghuizen (de Flevopolder) werken wij elke week aan een aanbod boodschappen direct van de boer.

Wij verzamelen de producten, verpakken ze per huishouden en leveren het bij jou thuis. En dat doen wij al sinds 2004. 

Waarom? Omdat wij blij worden van mooie biologische producten en dit willen delen met zo veel mogelijk mensen in Nederland. Onze producten komen zoveel mogelijk van Nederlandse boeren en telers. Eerlijk en kleinschalig geteeld dat is waar wij en onze boeren voor staan. 

Lambertus en Peter van de Hofweb

Wij willen met Hofweb het voedsellandschap in Nederland gaan veranderen

Het Nederlandse voedsellandschap veranderen. Dat klinkt misschien ambitieus, maar wij weten inmiddels wat de kracht van verandering is. Met ruim 2500 actieve klanten genieten er al heel veel mensen van onze producten. 

Wij willen met een toegankelijk online platform meer boeren en consumenten verbinden. De boer krijgt een eerlijke prijs voor zijn producten en heeft bestaansrecht. De consument waardeert de kwaliteit en herkomst. En gezamenlijk genieten zij het gemak van een online platform waar de Hofweb verantwoordelijk voor is.  

Hofweb dit zijn wij