Wij zijn Hofweb

Met passie voor biologische producten verzorgen wij met enthousiaste collega’s al jouw wekelijkse boodschappen. Vanuit de Flevopolder, het hart van biologisch boerend Nederland, werken wij elke week opnieuw aan zo breed en vers mogelijk aanbod direct van de boer.

Wij hebben contact met ongeveer 50 boeren die door het jaar heen hun producten aanbieden via Hofweb. Wij verzamelen de producten, verpakken ze per huishouden en bezorgen het bij jou thuis. Dit doen wij al sinds 2004. Opgericht vanuit vier boeren die zagen dat het anders moest…. 

Lambertus en Peter

Hoi, aangenaam kennis met je te maken. Wij zijn Lambertus en Peter en al vanaf het begin betrokken bij Hofweb. Samen met ons team van 130 enthousiaste collega's verzorgen wij je wekelijkse boodschappen.
 

Lokaal aanbod

Om de impact op onze leefomgeving nog groter te maken, zijn wijn in 2018 gestart met een vers groente en fruit aanbod van producten per regio. Zuid-Holland, onder de naam Landzicht bioweb, is de eerste regio waarmee we op deze manier een samenwerking aangaan. Dus woon je in Zuid-Holland, dan winkel je ook maximaal bij de lokale boer. Het overige aanbod komt vanuit Hofweb.


Lees alles over het Landzicht project
 

Onze boeren zijn ons hart 

Wij zijn ontstaan vanuit een coöperatie van boeren en dat is nog steeds het hart van ons bedrijf. Met de voeten in de klei werken wij aan Hofweb. 

Bekijk al onze boeren