Landzicht Bioweb is dé schakel tussen jou en onze boeren


Sinds 2004 is Hofweb de eerste online biologische supermarkt die de biologische boer en consument bij elkaar brengt. Zij halen de beste biologische producten bij verschillende boeren vandaan. Van de groenteboer, tot de melkboer én meer.

Vanaf 1 oktober 2018 heeft Biologische Boerderij Landzicht, familie Visser, uit Strijen, Zuid-Holland zich met Hofweb verbonden. Landzicht zorgt voor het volledige groente-aanbod van de bioboeren uit Zuid-Holland. Keus uit je eigen regio!

Zo ontvang jij een divers aanbod van kraakverse producten en weet je precies, wat bij welke boer vandaan komt. In onze voedselketen zorgen wij voor eerlijke prijzen, tegengaan van voedselverspilling en een persoonlijke band tussen jou en onze boer.

Doe je mee met Hofweb/Landzicht Bioweb? Welkom!
 

Sterke samenwerking Hofweb/Landzicht Bioweb

Samenwerking tussen Hofweb en Landzicht is een sterke stap voorwaarts, zowel voor jou als consument uit Zuid-Holland, als voor de boeren uit Zuid-Holland die Floor namens Landzichtbioweb vertegenwoordigt.  

Op deze manier winkel je vanaf heden online bij Hofweb maar lokaal bij de biologische boer. De webwinkel van Hofweb heeft dus in Zuid-Holland een lokaal karakter. Als je online boodschappen doet, zal je een lokaal aanbod zien van de biologische boer uit de regio. Zijn de producten in de regio niet meer beschikbaar dan komt het uit een andere Nederlandse streek. En is het Nederlandse seizoen voorbij dan blijft de winkel gevuld met versproducten van over de grens. Zo kan je het hele jaar je complete biologische boodschappen zo lokaal mogelijk doen. 

Bezorging door Landzicht 


Met passie voor biologische boodschappen verzorgen alle Hofwebbers jouw bestelling.
Het regelen van de bezorging wordt de taak van Floor. Reindert, Menno, Sander en Eli, onze trouwe chauffeurs, brengen de boodschappen bij jou thuis.

Graag staan we mét bestelling bij je op de stoep!

Hartelijke groet, ook namens de Hofwebbers Peter en Lambertus,

Mees, Ageeth en Floor Visser

Het project Landzicht Bioweb wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Zuid-Holland en de EU. Europees Fonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.