Onze Boeren

Onze boeren en hun producten. Een oneindige inspiratiebron, die ons wekelijks niet alleen een lekkere portie gezonde voeding aanlevert, maar ook een bult plezier!

In juli 2004 gestart vanuit een coöperatie met 4 biologisch dynamische boeren uit het land van Flevo. Samen vonden we niet alleen dat het anders moest, maar vooral ook anders kan. Dit anders willen en kunnen zit in het DNA van onze boeren en werkt aanstekelijk. De Hofweb was geboren!

Boer sil

Vaak krijgen wij de vraag: ''Waar komen nou eigenlijk mijn bestelde producten vandaan?''  
Om aan deze vraag te voldoen hebben wij een groot deel onze boeren uitgelicht, en per provincie ingedeeld. Zo kun je achterhalen:

  • Wie de boeren zijn
  • Wat ze doen
  • Waar ze vandaan komen

Op deze manier kun je van alles te weten komen over onze lokale boeren.
Of het nou gaat om onze chocolade van de Chocolate Makers, de unieke honing van 'Imkerij ‘De Oase’ of de zuivelproducten van de Waddenmax; Iedere boer heeft zo haar eigen unieke verhaal.

Inmiddels leveren zo’n 50 biologische boeren door het jaar heen, afhankelijk van product en seizoen, hun prachtige producten direct aan de Hofweb. Prijsafspraken maken we altijd van te voren. Aanbiedingen, oogstvoordeeltjes en bijvoorbeeld 2e kwaliteiten; altijd met elkaar afgestemd voordat jij het product kunt bestellen.

''De boer een eerlijke prijs en jij een super vers product, mét een transparant verhaal!''

Hofweb direct van de boer