BioVerbeek

fotobio

BioVerbeek

Dit bedrijf, gelegen nabij de Duitse Grens in de gemeente Venlo, is een modern, biologisch tuinbouwbedrijf. Bij BioVerbeek komen traditie en innovatie samen op een duurzame wijze.

Met een warmtekrachtcentrale, zonnepanelen en warmteterugwinning, maar ook met kwikstaartjes en sluipwespen brengt BioVerbeek het beste van innovatie en natuur samen. 

 

 

 

Research & Development bij BioVerbeek

BioVerbeek beschikt over een proefkas, waar onderzoeken gedaan worden met verschillende rassen, gewassen en nieuwe, biologische teeltmethodes. Hiervoor is fulltime een zelfstandige onderzoeker in dienst.
Daarnaast herkent BioVerbeek het belang van een gezonde bodem. Om de grond zo gezond mogelijk te houden wordt een eigen humuscompost gemaakt. En doordat ieder productiebedrijf ieder jaar een locatie doorschuift blijft de bodem zo gezond mogelijk. Bij BioVerbeek wisselt niet alleen de teelt van locatie, het personeel en materiaal verhuist mee.

'Biologisch' is in essentie slim omgaan met alles wat leeft. Want als wij goed voor de natuur zorgen, dan zorgt de natuur ook goed voor ons. Dit oeroude principe gaat bij BioVerbeek hand-in-hand met het toepassen van de allernieuwste teeltinzichten en technieken.

Al deze activiteiten zorgen ervoor dat BioVerbeek mooie, gezonde, kwalitatief hoogwaardige en vooral lekkere tomaten, paprika’s en komkommers teelt.

 

foto4
f3

De afzet van onze producten vindt plaats via coöperatie Nautilus Organic.

logo