Gemakkelijk thuisbezorgd

Lekker makkelijk, toch? Jij klikt je besteling bij elkaar en wij bezorgen het bij je thuis. De meeste klanten kiezen dan ook voor deze optie. Dat bezorgen doen we trouwens zelf, met vaste bezorgers. Natuurlijk is hij of zij ook wel eens ziek of viert vakantie, maar in de basis kun je ervan op aan dat steeds dezelfde bezorger jouw boodschappen komt brengen. Tóch fijn, merken we vaak in de praktijk, een bezorger die jouw situatie kent. Zo houden we alles onder controle en blijven we lekker persoonlijk, mocht je daarvan houden natuurlijk :-)

Niet thuis? Laat een opmerking achter voor onze bezorger

Maar wat nu als je (onverhoopt) niet huis bent? geen probleem! Wij laten de boodschappen veilig voor je achter op een voor jou gewenste plek. Heb je bijvoorbeeld een beschutte mogelijkheid waar wij de boodschappen achter kunnen laten? In een schuurtje bijvoorbeeld? Of achter dat 'ene muurtje'.

Laat dan tijdens het bestellen een berichtje achter voor onze bezorger. Vertel ons kort en helder waar je de boodschappen neergezet wilt hebben en wij regelen het. Producten zoals zuivel worden uiteraard in een koelbox geleverd, met koelelementen. Dus een tijdje houden die het wel uit.

Je kunt ook kiezen voor een afhaallocatie bij jou in de buurt.
 

Meer over onze afhaalpunten