Bezorger

Vrijdag en/of zaterdag. Locatie Biddinghuizen

Vind jij het heerlijk om de hele dag op de bus te zitten en onze klanten blij te maken met prachtige biologische boodschappen? Krijg jij energie van contact met onze klanten? Is het rijden met een langere bus door een binnenstad geen probleem? En vind je het leuk om een gezellig praatje te maken met de klant voordat je de bus weer instapt? Word dan bezorger bij Hofweb! Ben jij beschikbaar op een van deze dagen of misschien wel alle dagen, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren!

Wat ga je doen?

Als bezorger ben je niet alleen verantwoordelijk voor het netjes afleveren van de boodschappen bij de klant aan huis, maar ben je ook ‘ons gezicht’ bij de klant. Het zorgt voor een glimlach bij de klant en ook op die van jou natuurlijk.

 • Nadat onze orderpickers alle bestellingen hebben ingepakt, staan ze klaar om ingeladen te worden. Jij zorgt ervoor dat de bestellingen op de  juiste manier (soms samen met een collega Lader) in de bus terecht komen.

 • Daarna zorg je ervoor dat alle bestellingen bij onze klant of op een afhaalpunt terecht komen. Je volgt daarbij de routelijst(en) en de eventuele persoonlijke bezorg instructie van de klant.

Kortom, jij bezorgt niet alleen de bestelde Hofweb boodschappen bij onze klant maar ook het Hofweb gevoel.

Dit breng je mee

Om in aanmerking te komen voor Hofweb bezorger beschik je over de  volgende eigenschappen:

 • Fysiek werk is voor jouw geen probleem.

 • Minimaal een geldig B rijbewijs.

 • Je hebt logistieke ervaring.

 • Ervaring met het rijden van grotere bestelbussen (Crafter L3, 7 à 8 meter) is een grote pré.

 • (Technische) Kennis van een bestelbus is een pré.

 • Evenals affiniteit met het bezorgen van (biologische) boodschappen.

 • Je bent beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag.

Dit is wie je bent

Als persoon herken je jezelf in de volgende kenmerken:

 • Je bent flexibel en kan snel schakelen en prioriteiten stellen.
 • Je houdt van aanpakken, je voelt je samen met je collega’s, de bezorgers, de Dock Coördinator, Planner en teamleider Externe Logistiek verantwoordelijk.
 • Je kunt goed werken onder een bepaalde tijdsdruk, jij zorgt ervoor dat het laden op een nette en efficiënte manier gebeurt.
 • Je denkt in oplossingen en bent behulpzaam.

Wij bieden jou:

Als Chauffeur ben je op vrijdag en/of zaterdag tussen de 8 en 10 uur per dag beschikbaar. We bieden je een tijdelijke aanstellingen met uitzicht op een vaste baan.  

Binnen Hofweb volgen wij de E-Commerce CAO. Je startsalaris ligt tussen de € 13,65 bruto per uur (bij 21 jaar en ouder, groep C. Het all-in salaris is € 16,05 bruto per uur bij 21 jaar en ouder.
Reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer is van toepassing als de afstand meer dan 10 km per enkele reis is en kent een maximum van 25 km per enkele reis.

Reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer is van toepassing als de afstand meer dan 10 km per enkele reis is en kent een maximum van 25 km per enkele reis.

Uiteraard bieden we je naast een goed salaris, een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Afhankelijk van je talenten en ambitie zijn er tevens binnen Hofweb doorgroeimogelijkheden.

Wij zijn Hofweb

Met passie voor biologische producten verzorgen wij met enthousiaste collega’s de wekelijkse boodschappen van onze klanten. Vanuit de Flevopolder, het hart van biologisch boerend Nederland, werken wij elke weer opnieuw aan een zo breed en vers mogelijk aanbod direct van de boer.

Hofweb is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende organisatie met circa 70 leverende boeren en 130 medewerkers (van bezorger, inpakker tot kantoor personeel). Ondanks we flink gegroeid zijn kennen we een informele/familiaire en betrokken cultuur.

Enthousiast? Neem contact op!

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op met Anton Girbes via 06-18943331 of stuur je CV en korte motivatie naar anton@hofweb.nl