Bezorgkosten

Transparante bezorgkosten

Wij pakken je bestelde boodschappen met veel zorg en toewijding in. Dit logistieke proces is niet alleen een nauwkeurig werkje, maar ook een kosten intensief gebeuren. Om deze redenen hanteren wij handeling- en bezorgkosten, uiteraard zo laag mogelijk.
Op deze manier willen wij de kosten die je voor het product betaalt en wat je betaalt voor bezorging zoveel mogelijk gescheiden en transparant houden. Wij hopen dat je deze keuze kunt waarderen. De bezorgkosten zijn afhankelijk van je adres of afhaalpunt.

Bezorgkrat

Standaard bezorggebied

  • Thuisbezorgen: €5,-
  • Ophalen op een afhaalpunt: € 1.50
  • Ben je afhaalpunt, dan worden de boodschappen gratis bezorgd 

Deze kosten gelden voor de regio's:
Amersfoort, Nijkerk. Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Elburg, Dronten, 't Harde, Kampen, Zwolle, Wezep, 't Gooi, Utrecht, Zeist, groot gedeelte van Brabant en Limburg, Lelystad en de rest van Flevoland (uitzondering zijn Almere en Zeewolde), een deel van Amsterdam, Amstelveen, Weesp, Muiderberg Zaandam, Volendam, Monnickendam, Purmerend, Wormerveer, Krommenie, Hoofddrop en Haarlem.

Efficiënt bezorggebied

  • Thuisbezorgen: €2,50
  • Ophalen op een afhaalpunt: gratisDeze kosten gelden voor de regio's:
Zeewolde, Almere en een gedeelte van Amsterdam


Wij bezorgen op de volgende dagen:

Levering op donderdag

Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Elburg, Dronten, 't Harde, Zeewolde

Levering op vrijdag

Almere, Lelystad en de rest van Flevoland (met uitzondering van Zeewolde), Amersfoort, Nijkerk, Kampen, Zwolle, Wezep, 't Gooi, Utrecht, Zeist en en groot gedeelte van Brabant en Limburg.

Levering op zaterdag

Amsterdam (gedeeltelijk € 2,50 bezorgkosten) en Regio: Amsterdam, Amstelveen, Weesp, Muiderberg Zaandam, Volendam, Monnickendam, Purmerend, Wormerveer, Krommenie, Hoofddorp en Haarlem.


Lees alles over onze bezorgregio