Gemakkelijk thuisbezorgd

Gemakkelijk thuisbezorgd

Wat is er gemakkelijker dan je boodschappen gewoon thuis te ontvangen? Wij bezorgen in heel Nederland. Maar wij bezorgen niet overal zelf. Een deel van Nederland word beleverd door Leen Menken Food Bezorgservice.

 

Thuisbezorgd met Leen Menken Food bezorgservice

Omdat wij niet overal kunnen bezorgen met eigen vervoer bezorgt Leen Menken voor ons. Zij zijn gespecialiseerd in het bezorgen van voedsel, rijden met gekoelde vrachtwagens en zijn zeer service gericht.

In handige groene klapkratten worden jouw boodschappen bezorgd, zonder koelelementen. Dit is niet nodig, omdat de vrachtwagens gekoeld zijn. Indien gewenst kan de bezorger de krat(ten) direct weer mee terug nemen. 

Niet thuis? Dan kan de bezorger de kratten ergens neer zetten. Laat dan tijdens het bestellen een opmerking achter voor onze bezorger. Vertel ons waar je de boodschappen neergezet wilt hebben en wij zullen het verzorgen. Wel belangrijk om te weten dat jouw boodschappen dan niet gekoeld worden.

gemakkelijk-bezorgd

 

Thuisbezorgd door Hofweb bezorger

Twee keer in de week komt onze vaste bezorger langs om je boodschappen thuis te bezorgen. De boodschappen leveren wij in handige groene klapkratten. Gekoelde producten in een koelbox en indien nodig, met koelelementen.

Retourneren van de kratten

Bij de volgende bestelling geef je de kratten gewoon weer mee terug aan de chauffeur. Heb je na drie weken jouw krat(ten) nog in bezit? Dan rekenen wij €10 statiegeld per krat, welke na inlevering je weer terug ontvangt. Je kunt de statiegeldkratten volgen via mijn statiegeld

Wil je na enige tijd weer stoppen met bestellen? Neem contact met ons op en wij verzorgen het ophalen van de kratten.  Lees hier meer over statiegeld.

Niet thuis? Wij laten de boodschappen bij je achter

Wij kunnen jouw boodschappen als je niet thuis bent ergens neerzetten. Heb je een beschutte mogelijkheid, waar wij de boodschappen achter kunnen laten? In een schuur bijvoorbeeld? 

Laat tijdens het bestellen een opmerking achter voor onze bezorger. Vertel ons waar je de boodschappen neergezet wilt hebben en wij zullen het verzorgen. Wij bezorgen gekoelde producten zoals zuivel uiteraard in een koelbox. Als Leen Menken Food bezorgservice bij je bezorgd dan is het wel belangrijk om te weten dat jouw boodschappen dan niet gekoeld worden als we ze ergens bij je neer zetten.

Laat jouw boodschappen afleveren bij een afhaalpunt

In onze bezorgregio's hebben wij veel afhaalpunten. Dit zijn veelal particuliere adressen, die zelf ook klant van de Hofweb zijn. Soms staat er een speciale kast waar jouw boodschappen kunnen worden neergezet. Je kunt de boodschappen vaak gedurende de hele aflever-dag ophalen. Je hoeft niet aan te bellen, de locatie is altijd vrij bereikbaar.


Uiteraard heeft iedere afhaallocatie haar eigen 'huisregels'. Deze worden vermeld op je orderbevestiging. Lees hier meer over het afhalen

 

Hofweb afhaalkast

Wil je weten hoe laat wij het bezorgen? 

Ben je benieuwd hoe laat wij op de aangegeven dag​ bij je langs komen? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen je dan een indicatie geven zodat je weet hoe laat je de boodschappen mag verwachten.

Voordat we je bestelling bezorgen, ontvang je sowieso altijd bericht over de geschatte bezorgtijd met een half uur marge.