Gemakkelijk thuisbezorgd

Gemakkelijk thuisbezorgd

Wat je er gemakkelijker dan je boodschappen gewoon thuis te ontvangen? Wij bezorgen in heel Nederland. Maar wij bezorgen niet overal zelf. Een deel van Nederland word beleverd door PostNL.

 

Thuisbezorgd met PostNL

Omdat wij niet overal kunnen bezorgen met eigen vervoer bezorgd PostNL voor ons. Zij hebben een speciaal netwerk van voedsel bezorgers opgezet die zeer service gericht zijn.

In een speciale transport koelbox worden jou boodschappen bezorgd. Bij bezorging haalt de bezorger de boodschappen in papieren tassen uit de koelbox en neemt hij de koelbox direct weer mee terug. 

gemakkelijk-bezorgd

 

Thuisbezorgd door Hofweb bezorger

Twee keer in de week komt onze vaste bezorger langs om je boodschappen thuis te bezorgen. De boodschappen leveren wij in handige groene klapkratten. Gekoelde producten in een koelbox en indien nodig, met koelelementen.

De volgende bestelling geef je de kratten gewoon weer mee terug aan de chauffeur. Het statiegeld wordt verrekend met je volgende boodschappen of direct terug gestort.

Wil je na enige tijd weer stoppen met bestellen? Neem contact met ons op en wij verzorgen het ophalen van de kratten. Wij berekenen €8,50 per krat. Lees hier meer over statiegeld.

Niet thuis? Wij laten de boodschappen bij je achter

Als wij zelf je boodschappen thuis bezorgen kunnen wij het ook achterlaten. Wij kunnen dus rekening houden met jouw wensen. Heb je een beschutte mogelijkheid, waar wij de boodschappen achter kunnen laten? In een schuur bijvoorbeeld? 

Laat tijdens het bestellen een opmerking achter voor onze bezorger. Vertel ons waar je de boodschappen neergezet wilt hebben en wij zullen het verzorgen. Wij bezorgen gekoelde producten zoals zuivel uiteraard in een koelbox.

 

Laat jouw boodschappen afleveren bij een afhaalpunt

In onze bezorgregio's hebben wij veel afhaalpunten. Dit zijn veelal particuliere adressen, die zelf ook klant van de Hofweb zijn. Soms staat er een speciale kast waar jouw boodschappen kunnen worden neergezet. Je kunt de boodschappen vaak gedurende de hele aflever-dag ophalen. Je hoeft niet aan te bellen, de locatie is altijd vrij bereikbaar.


Uiteraard heeft iedere afhaallocatie haar eigen 'huisregels'. Deze worden vermeld op je orderbevestiging. Lees hier meer over het afhalen

Hofweb afhaalkast

Wil je weten hoe laat wij het bezorgen? 

Ben je benieuwd hoe laat wij op de aangegeven dag​ bij je langs komen? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen je dan een indicatie geven zodat je weet hoe laat je de boodschappen mag verwachten.

 

Voordat we je bestelling bezorgen, ontvang je sowieso altijd bericht over de geschatte bezorgtijd met een half uur marge.