Gemakkelijk thuisbezorgd

Zo werkt bezorging aan huis 

Nadat wij je bestelling hebben ontvangen, gaan onze logistieke mensen aan gang met het plannen van de routes. Op maandag- of woensdagavond ontvang je van ons een mail met daarin de te verwachten bezorgtijd.
Hierin staat een tijdvak van een uur waarin wij langs komen op de dag van bezorging. 

 

Bezorging in handige klapkrat 

Je boodschappen bezorgen wij in handige groene klapkratten. Gekoelde en diep gevroren producten in een koelbox, indien nodig met koelelementen. 
Versproducten die verpakt moeten worden, zijn zo veel mogelijk in papier verpakt. Je zult zien dat het thuis een hoop afval scheelt! 
 

handig klapkrat


Wie bezorgt jouw boodschappen? 

Dat is uiteraard afhankelijk van je bezorgadres. Momenteel onderscheiden we drie ‘bezorgregio’s, te weten:

Hofweb 
Met vaste chauffeurs en zes eigen bussen bezorgen wij sinds 2004 in een deel van Nederland. (groot deel van Midden-Nederland, Noord-Brabant en Limburg. Vaste chauffeurs kennen hun klanten en staan altijd voor je klaar.

Landzicht bioweb
In de regio Zuid-Holland bezorgt Landzicht bioweb de boodschappen. Landzicht rijdt met bussen en heeft al 25 jaar ervaring in biologische groente en fruit. Met hun vaste team van bezorgers weet je zeker dat je de boodschappen netjes thuis ontvangt!

gemakkelijk-bezorgd


Niet thuis? Wij laten de boodschappen bij je achter


Mocht je niet thuis zijn, geen probleem! Wij laten ze veilig voor je achterop door jouw gewenste plek. Heb je een beschutte mogelijkheid waar wij de boodschappen achter kunnen laten? In een schuurtje bijvoorbeeld? Of achter dat ene muurtje.

Laat tijdens het bestellen een opmerking achter voor onze bezorger. Vertel ons waar je de boodschappen neergezet wilt hebben. Wij bezorgen gekoelde producten zoals zuivel uiteraard in een koelbox. 

Je kan ook kiezen voor een afhaallocatie bij jouw in de buurt. Kijk hier voor de afhaal locaties  

Retourneren van de kratten


Bij de volgende bestelling geef je de kratten gewoon weer mee terug aan de chauffeur. Heb je na 17 weken nog krat(ten) in bezit? Dan rekenen wij € 10,- statiegeld per krat, welke je na inlevering weer terugontvangt. Je kunt de statiegeldkratten ook volgen via mijn statiegeld

Wil je na enige tijd weer stoppen met bestellen? Neem contact met ons op en wij verzorgen het ophalen van de kratten. Lees hier meer over statiegeld.