Welkom op de nieuwe website van biologisch goed 


Beste Biologisch Goed klant,

Hier is ie dan, onze nieuwe website. Wij wijzigen de naam Biologisch Goed naar Landzichtbioweb.nl , verwijzend naar onze Biologische Boerderij Landzicht én naar de naam Hofweb.  


Zoals u weet hebben wij, Mees, Ageeth en Floor Visser sinds 1 juli 2017 Biologisch Goed overgenomen. Vanaf dat moment begon de zoektocht hoe we onze webwinkel weer helemaal toekomstproef konden maken. Het doel, kraakverse producten van bioboeren uit de regio bij de consument brengen, blijft hét uitgangspunt.

Door de jarenlange ervaring met het groente-abonnement op onze boerderij is Floor, onze toekomstboer, helemaal bekend met direct contact met de consument. Verbinding is het sleutelwoord naar vertrouwen in de voedselketen. Die verbinding wil Floor niet alleen leggen met onze boerderij maar ook voor andere bioboeren in Zuid-Holland.

Die taak is Floor zeker toevertrouwd, maar een webwinkel runnen vraagt meer, een branche waar we weinig ervaring mee hebben. We hebben gekozen voor samenwerking. 

Wil je direct aan de slag met de nieuwe winkel? Activeer dan hier je account: 

Activeer je account 

Of lees hier onder verder over de samenwerking... 

Landzichtbioweb

Sterke samenwerking met Hofweb

Samenwerken met de vooruitstrevende partij Hofweb is een sterke stap voorwaarts, zowel voor jou als consument, als voor de boeren uit Zuid-Holland die Floor namens Landzichtbioweb vertegenwoordigt.  Op deze manier winkel je vanaf heden in de provincie Zuid-Holland online bij Hofweb maar lokaal bij de biologische boer. 

Door deze samenwerking krijgt de webwinkel van Hofweb in Zuid-Holland een lokaal karakter. Als je online boodschappen doet zal je een lokaal aanbod zien van de biologische boer uit de regio. 

Zijn de producten in de regio niet meer beschikbaar dan komt het uit een andere Nederlandse streek. En is het Nederlandse seizoen voorbij dan blijft de winkel gevuld met versproducten van over de grens. Zo kan je het hele jaar je complete biologische boodschappen zo lokaal mogelijk doen. Naast de versproducten is het overige assortiment enorm uitgebreid, kijk lekker rond! 

Bezorging door Landzicht 

Met passie voor biologische boodschappen verzorgen alle Hofwebbers jouw bestelling. 
De bezorging blijft ongewijzigd. Floor neemt deze taak op zich en Menno en Fahrid, onze trouwe chauffeurs, brengen de boodschappen bij jou thuis!

Direct aan de slag 

Deze week, uiterlijk vrijdag 28 september aan het einde van de dag ontvang je als klant van Biologisch Goed een bericht via de mail met daarin alle gegevens die nodig zijn om te gaan bestellen in de nieuwe webwinkel. Je hoeft dus niet je gegevens opnieuw aan ons door te geven, je bent tenslotte al klant, die verbinding blijft.  

Na ontvangst van dit bericht kun je direct aan de slag met je bestelling.

Zondagochtend om 09:00 ontvang je onze vernieuwde nieuwsbrief met nieuws van het land, recepten en aanbiedingen.

Nieuwe verzendkosten 

- Bij een bestelling tot 75 euro kost het €4,95 
- Bij een bestelling boven de 75 euro kost het €2,50 
- Afhalen op een afhaalpunt kost €1,50 

Vanaf 28 september a.s. kun je het regionale Zuid-Holland aanbod vinden op de site. Graag staan we volgende week, mét bestelling, bij je op de stoep!

Hartelijke groet, ook namens de Hofwebbers Peter en Lambertus,

Mees, Ageeth en Floor Visser

bezorging