Biologische boeketten bij Hofweb -

goed nieuws voor bijen en bloemenliefhebbers!


Productnieuws - woe 3 juli 2019 - door Suzanne

Bloemenpluktuin Zwolle wordt gerund door biologisch teler Arjen Huese, die al eerder in Engeland ervaring opdeed met het kweken van vollegrondsbloemen voor particulier en bloemenwinkels. Nu gaat hij op Zwolse grond verder en benaderde ons. Arjens passie is het kweken van prachtige snijbloemen voor boeketten, met het Nederlandse seizoen mee, in alle kleuren van de regenboog. En: zónder gebruik van kunstmest, een verwarmde kas of chemische bestrijdingsmiddelen, die in de ‘gewone’ bloementeelt helaas maar al te standaard zijn.

Goed nieuws voor het milieu en de insecten dus, en voor alle bloemenliefhebbers! Arjens bloemen, die houd je zeker een week mooi op de vaas. En met soorten als korenbloem, margriet, cosmea, zonnebloem en dille, waan je je in een wilde bloemenweide… En haal je het seizoen in huis.

Wist je dit? De meeste snijbloemen in een doorsnee bloemenzaak komen uit het buitenland. Bijvoorbeeld Kenia of Israël, waar veel heftiger chemisch gif gebruikt wordt dan in Nederland is toegestaan. En ze komen per vliegtuig: tel uit je klimaatkilometers.

Met een bos bloemen van Arjens biologische Bloementuin, zet je letterlijk het Nederlandse landschap in bloei.

Wil jij ook genieten van die rijkgevulde, kleurige bloemenpracht in huis?

Bestel dan je verse biologische boeket bij ons


Ga hier naar die heerlijk zomerse boeketten

Lees meer over de pluktuin op www.bloementuinzwolle.nl