Hofweb is 16 jaar en trakteert

Twee zoet-sappige maïskolven kado bij je bestelling van deze week!

Nieuws - vr 11 sept 2020 - door Lambertus

Hofweb is jarig! 16 volle jaren alweer 'doen we' biologisch, direct van de boer. Dat 16e jaar, was eentje van het bewogen soort. Natuurlijk, niet alleen voor ons, maar voor velen van ons. Ingegeven door hectiek van Corona. 

Veel mensen gingen hierdoor 'online' en ook bij ons deden ze dat massaal; voor 't eerst in ons bestaan moesten we klanten teleurstellen (Auw!). Wel kon vrijwel iedereen kiezen voor een bezorgdatum in de nabije toekomst, maar toch, dat wil je niet!

En, begin mei werden we actief in Friesland met de overname van Bioweb.nl, een behoorlijk stap, middenin de Coronatijd waar we heel blij mee zijn. Ook weer de nodige boeren die zich hierdoor konden aansluiten aan ons netwerk.

Hoe het 17e Hofweb-jaar eruit gaat zien? Deels weten we dat al, in een verbouwde Hofweb. We zijn dit weekend namelijk begonnen met de verbouwing; op weg naar meer ruimte voor de lekkerste groente, fruit, brood, kaas, vlees, kruidenierswaren, etc, etc. Maar ook voor onszelf, collega's en natuurlijk voor jouw in te pakken boodschappen :-)

Het voelt dan ook als een nieuwe start, alsof we ons bedrijf opnieuw aan het uitvinden zijn, met nieuwe collega's ook. Van ruimte, nieuwe dynamiek en een 'happy flow' wordt iedereen blij! Dat hopen we ook op jou uit te blijven stralen, niet alleen in woord, maar vooral in daad. Op die manier hopen we, vooral na de verbouwing, niemand meer teleur te hoeven stellen.

Maar er zit voor jou als klant nog veel meer in 't vat hoor. We gaan voor een rijke oogst dit levensjaar. Maar net als met goede biologische zuurkool, verzuurt 't niet. Daarover dus later meer.

En we trakteren natuurlijk, zoals 't hoort. Op 2 verse super lekkere suikermaïskolven

Ze zijn met veel liefde geteeld en geoogst door de familie Schieman, om de hoek bij Hofweb. Kadootjes moeten verpakt zijn, nietwaar? Dit zoetsappige geschenk van de natuur is dat al, 100% composteerbaar uiteraard, zoals we dat graag zien :-) 

Als je deze week voor woensdagochtend 16 september 6:00 een bestelling doet, doen wij de 2 kolfjes bij je bestelling. Je hoeft verder niets te doen, geen gedoe met een promo code ofzo. Anders zou het natuurlijk ook geen trakteren zijn. 

En, veeeeel dank voor jouw klandizie natuurlijk! Zonder klanten, geen Hofweb, zo is het! 

Hofweb-groet,
Namens alle boeren en collega's,

Peter en Lambertus