Nieuws - woensdag 25 maart 2020 - door Suzanne
Natuurlijk weet je al álles over eten met de seizoenen... Je bestelt niet voor niets bij Hofweb :-)
Let op: soms is het wél energiezuiniger om Nederlandse tomaten in matig verwarmde kassen (bijv. met energie uit warmtepompen) te telen dan ze te importeren uit Zuid-Europa...
Wat eten we de komende tijd, vanaf begin april? Deze opsomming is vast niet uitputtend... maar wat dacht je van aardappels, andijvie, asperges, allerhande verse kruiden, bosknoflook, bospeen, bloemkool, prei, raapstelen, rabarber, rucola, rode biet, radijs, sla, spinazie, snijbiet, stengeluitjes, waterkers, witlof... en wie weet nog net, de állerlaatste winterpostelein. Die laatste ga ik wel missen, trouwens. Maar elk seizoen z'n charme, nietwaar? :-)
Kiezen voor seizoensgroenten, we maken het je graag gemakkelijk. Daarom zijn we bijvoorbeeld helemaal gestopt met vliegtuigvracht! Geen halve maatregelen...