Aardbeiensalade met Croutons en Pecorino

Aardbeiensalade met Croutons en Pecorino

Omschrijving

Bereidingswijze

  1. Snijd de plakken brood in blokjes. Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak de blokjes krokant en goudbruin.
     
  2. Meng de rest van de olijfolie met de balsamico en honing tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper.
     
  3. Verhit een droge koekenpan op het vuur en rooster het amandelschaafsel goudbruin.
     
  4. Snijd de kroontjes van de aardbeien en halveer ze. Pluk de blaadjes sla, verwijder de harde steeltjes van de rucola en pluk de blaadjes van de basilicum.
     
  5. Verdeel de sla, rucola en basilicum over een schaal en bestrooi met de aardbeien, croutons en amandelschaafsel. Rasp de pecorino erboven en besprenkel met de dressing.