Omschrijving
Onlangs was ik een weekje met een groep (heel leuke!) mensen in Frankrijk op retraite.
Onze fantastische Franse kok Amélia was al net zo leuk. En kóken dat ze kon, wat een zintuiglijk feestje was dát zeg!
Iedere warme avond maaltijd werd opgeluisterd door een hartverwarmende uitleg over de producten in de gerechten en waarom ze goed met elkaar combineren.
En dan met een grote glimlach alvast verklappen wat het toetje zou worden, zodat we nog wat ruimte over konden houden.
Nu was ieder nagerecht de moeite waard, maar deze sprong er (ook) uit; zo zalig zacht van textuur, zelden zo gegeten! Het geheime ingrediënt (wat we mochten raden) is zoete aardappel.
En omdat brownie helemaal bij deze tijd van 't jaar past, deel ik 'm met nog meer vreugde met je! Deze is uiteraard ook 100% plantaardig en (niet officieel) glutenvrij.
Benieuwd wat Amélia nog meer kookt? Kijk op haar instagram account.