Omschrijving
Je kan dit recept naar hartenwens vermenigvuldigen en de overige appelmoes gewoon invriezen.
Recept: Hofweb
Foodstyling: Karin Schuiteman en Sandra Stijf via Marie-Sophie Wigbers
Fotografie: Mees van den Ekart
Je kan dit recept naar hartenwens vermenigvuldigen en de overige appelmoes gewoon invriezen.
Recept: Hofweb
Foodstyling: Karin Schuiteman en Sandra Stijf via Marie-Sophie Wigbers
Fotografie: Mees van den Ekart
Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes.
Doe de appels met een bodempje water samen met de kaneel en gember en breng dit aan de kook.
Laat het geheel ongeveer 20 minuten tot 30 minuten zachtjes stoven.
Bewerk het geheel daarna met een stamppotstamper of een staafmixer. Afhankelijk van de gewenste consistentie.
Tip: Probeer ook eens andere smaken te combineren in je appelmoes zoals; Steranijs, Kardemon(peulen), Nootmuskaat, Kruitnagel of Piment. Ook kan je als het geheel klaar is er nog een beetje citroensap bij toevoegen. Lekker experimenteren dus.