Omschrijving
Pannenkoekjes, maar dan volledig van boekweit. Dus in principe glutenvrij, maar niet door diegene die absoluut geen gluut binnen mag krijgen. Want deze boekweit kán er sporen van bevatten. Dat ten eerste.
Je belegd ze zoet met blauwe bessen, gewoon út Drenthe. Maar dan wel uit de diepvries. Bespaart een hoop kilometers ten op zichte van de verse die je momenteel ook kunt kopen. Hartig beleg je ze met lekkere voorjaarsgroentes en uitgebakken Italiaanse pancetta. Natuurlijk kun je die weg laten als je vega wenst.
In dit gerecht zit ricotta verwerkt. Da's lekker romig, maar een stuk minder vet dan crème fraîche. Maar meer eiwit. Dit gerecht is goed voor 12 kleine pannenkoekjes.
Paasbrunchen doen we dit jaar beter. Lichter verteerbaar. Dus minder of helemaal geen gluten. Fijne zachte geitenkaasjes en minder koolhydraten. En als basis lekker veel voorjaarsgroen direct van onze boeren. Bovendien, de meeste gerechten zijn (klein) kind proof. Ook fijn!
Paas-kook je ook mee? Fijn, want wij - Hofweb en onze boeren - vieren Pasen 't liefst samen met jou. Ontdek alle Paas-brunch gerechten >>