Borrelbrood

Borrelbrood

Omschrijving

Een vernieuwde versie van de standaard 'Stokbrood met kruidenboter'. Buiten dat het er enigszins kunstzinnig uitziet, is het ook nog eens leuk om te maken!

Receptuur: Hjalmar Vogel

Fotografie: Hjalmar Vogel

Bereidingswijze

  1. Snij de knoflook, 1 rode ui en de peterselie fijn
  2. Meng de knoflook, rode ui, en peterselie samen met de boter tot een geheel
  3. Breng de 'kruidenboter' op smaak met peper en zout
  4. Snij het brood kruislings in, maar pas op dat je niet helemaal doorsnijdt tot aan de bodem!
  5. Vul deze snedes met je kruidenboter, en stukjes kaas. 
  6. Zodra het brood goed gevuld is, strooi je er wat rode ui overheen, en eventueel wat extra kaas, zout en peper.
  7. Zet het brood in een voorverwarmde oven voor 15 minuten, op 170 graden

Serveer bij een borrel of als bijgerecht bij je lunch of avondmaaltijd!