Doorzichtige fruitijsjes

Doorzichtige fruitijsjes

Omschrijving

Supersimpel, mooi, lekker en veel gezond fruit! Eigenlijk alleen maar voordelen, deze fruitijsjes. Je hebt wel wat limonadesiroop nodig om de structuur lekker zacht te maken (en ook voor de smaak), maar dat is dan ook alles. Zet de ijsjes trouwens in een glas water om hem lekker koel te houden.  

Receptuur & koken: Marie-Sophie
Fotografie: David
Grafische bewerking: Emiel
Samen zijn zij Wauw Factory

Bereidingswijze

  1. Leng de siroop aan met water en zet het nog even in de koelkast.
     
  2. Halveer de grote blauwe bessen en laat de kleine heel. Schil de kiwi en mango en snijd in blokjes. Schil de grapefruit en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Snijd ook in blokjes. 
     
  3. Meng al het fruit in een kom en verdeel royaal over de vormpjes. Als niet alles past kan je de rest eten als fruitsalade.  
     
  4. Schenk de siroop erop en zet de ijsjes minstens 4 uur in de vriezer. 
     
  5. Serveer recht uit de vriezer. Ook lekker als ijsklontjes voor in je glas water.