Myrthe's rijk gevulde Pro Enzymen Salade

Myrthe's rijk gevulde Pro Enzymen Salade

Omschrijving

Bereidingswijze

  1. Maak allereerst de dressing door alle ingredienten goed door elkaar te roeren. Zorg ervoor dat de gember echt heel fijn gehakt is. Zet weg tot gebruik.

  2. Was en droog de sla, scheur en verdeel over de borden.

  3. Kook de gierst of quinoa volgens aanwijzing op de verpakking.

  4. Haal de peultjes of sugarsnaps af.

  5. Verwijder de houtige onderkant van de asperges en snijd in stukken.

  6. Verwarm de olijfolie in een hapjespan/wok en roerbak de asperges en peulgroenten beetgaar. Maak eventueel op smaak met wat zout en versgemalen peper.

  7. Kook de eieren 3-5 minuten (net wat je het lekkerst vindt)

  8. Snijd de koolrabi in dunne frietjes en de komkommer in blokjes.

  9. Hak de bosui in ringetjes.

  10. Verdeel alle groenten over de sla. Garneer met ei, kiemen en pitten. Sprenkel naar smaak de dressing over salade en eet smakelijk!