Bijgerecht - Flower Sprout Aardappelsalade (vegan, glutenvrij)

Bijgerecht - Flower Sprout Aardappelsalade (vegan, glutenvrij)

Omschrijving

Flowersprout is een kruising tussen boerenkool en spruitjes. Fijn van smaak , uniek qua vorm en bomvol vitamientjes, ook fijn tijdens de feestdagen :-)

Kies je hoofdgerecht:

Bereidingswijze

  1. Halveer de grote krieltjes en breng in een pan gezouten water aan de kook. Kook in 12-15 minuten beetgaar. Giet af en laat uitstomen.

  2. Breng een pan ruim, gezouten water aan de kook.

  3. Was de flowersprouts en blancheer ze 5 minuten, spoel kort koud af en laat uitlekken.

  4. Klop de mosterd, agave, olijfolie en witte wijnazijn tot een romige dressing. Breng op smaak met peper en zout. Hak de krulpeterselie fijn.

  5. Meng de aardappeltjes en flower sprouts voorzichtig met de dressing en de peterselie en schep op een mooie serveerschaal. Serveer lauwwarm.

Meer bijgerechten?

<< Alle Kerst gerechten