Frittata met Sugar Snaps & Peultjes

Frittata met Sugar Snaps & Peultjes

Omschrijving

Een geweldige manier om op een (hoog) zomerse dag, toch nog lekker veel aardappelen en groentes binnen te krijgen. Neem 'm ook eens mee voor de picknick of op naar 't strand...

Receptuur & koken: Marie-Sophie
Fotografie: David
Grafische bewerking: Emiel
Samen zijn zij Wauw Factory

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en snijd in plakjes. Blancheer in 5-8 minuten de aardappelen gaar. Giet ze af en spoel ze koud.
     
  2. Blancheer ook de sugar snaps (eindje aan beide kanten eraf, doppen hoeft niet) en peultjes 3 minuten en overgiet de spinazie met kokend water. Spoel koud en laat goed uitlekken. Meng de groenten met de aardappelen.
     
  3. Bak de chorizo plakjes krokant en doe het groente en aardappelmengsel erbij. Schep om.
     
  4. Klop de eieren los met de melk, voeg zout en peper naar smaak toe en giet over de ingrediënten in de pan. schep snel een beetje om. Draai het vuur laag en doe de deksel op de pan. Gaar de frittatta 10-15 minuten. Hak ondertussen de bosui fijn.
     
  5. Keer de frittata om op een bord en strooi de bosui erover. Snijd in punten er serveer met de zure room.