Mexicaans gegrilde Pastinaak en Zoete Aardappel met frisse Kruidensalsa

Mexicaans gegrilde Pastinaak en Zoete Aardappel met frisse Kruidensalsa

Omschrijving

Bereidingswijze

  1. Schil de pastinaak en snijd de zoete aardappelen en de pastinaak in plakken van 0,5 cm.

  2. Meng de olijfolie met de Mexicaanse kruiden en zout en peper. Bestrijk de plakken pastinaak en zoete aardappel ermee en grill ze 3 minuten per kant op een hete gril, tot ze mooie strepen hebben.

  3. Snijd voor de salsa de tomaat, sjalot en knoflook in stukken en doe in een keukenmachine met het sap van de limoen, de koriander, de chilivlokken en de olijfolie. pureer tot een salsa.

  4. Serveer de gegrilde groenten met de salsa en bestrooi eventueel met extra koriander.

Recept: Wauw Factory
Foto: Mees