Geroosterde Bloemkoolsalade in marinade (vega)

Geroosterde Bloemkoolsalade in marinade (vega)

Omschrijving

Receptuur & koken: Marie-Sophie
Fotografie: David
Grafische bewerking: Emiel
Samen zijn zij Wauw Factory

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
     
  2. Snijd de bloemkool in roosjes, verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de honing met de paprikapoeder, chillipoeder, 2 el olijfolie, zout en peper. Hak de knoflook fijn en doe erbij. Roer tot een gladde marinade. Schenk de marinade over de bloemkool en hussel om.
     
  3. Roosterde de bloemkool in 25-30 minuten gaar.
     
  4. Doe de bloemkool in een schaal en verdeel de geitenkaas, blokjes appel (of granaatappel pitjes indien beshikbaar) en veldsla (of winterpostelein) erover. Snijd de rode ui en peterselie fijn en strooi erover. Maak af met een scheutje olijfolie.