Pasen '23: Rijk gevulde Pastasalade met Honing-Dille dressing (glutenvrij)

Pasen '23: Rijk gevulde Pastasalade met Honing-Dille dressing (glutenvrij)

Omschrijving

Flink gevulde maaltijdsalade met kraakvers voorjaarsgroenten en gluten vrije pasta. Kortom, deze vitamine rijke schaal is voor iedereen. je serveert 'm met een heerlijke honing-dille dressing.

Paasbrunchen doen we dit jaar beter. Lichter verteerbaar. Dus minder of helemaal geen gluten. Fijne zachte geitenkaasjes en minder koolhydraten. En als basis lekker veel voorjaarsgroen direct van onze boeren. Bovendien, de meeste gerechten zijn (klein) kind proof. Ook fijn!

Paas-kook je ook mee? Fijn, want wij - Hofweb en onze boeren - vieren Pasen 't liefst samen met jou. Ontdek alle Paas-brunch gerechten >>

Bereidingswijze

  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de pasta na het koken koud af en besprenkel met olijfolie.

  2. Snijd de komkommer in smalle linten met behulp van een dunschiller. Halveer de kleine tomaatjes. Snijd de radijsjes in hele dunne plakjes.

  3. Was de rucola en spinazie zo nodig en dep droog.

  4. Maak een dressing door de honing, citroensap, olijfolie en verse dille door elkaar te mengen.

  5. Pel en halveer de hardgekookte eieren.

  6. Verdeel de groenten op een groot bord. Verdeel de eieren, dressing, geitenkaas en walnoten over de salade.

Recept: Wauw factory
Foto: Mees