Champignons gevuld met gehakt
- Snipper de ui en knoflook heel fijn. Meng met het rundergehakt en het zout, peper en herbes de Provence. Haal de steeltjes uit de champignons en vul ze met het gehakt.
- Bak de champignons op het gourmetstel.
Kippakketjes met brie en spek
- Snijd de kippendijtjes in blokjes van 3 bij 3 cm. Snijd ook de brie in plakjes van 3 bij 3 cm en ½ cm dik. Leg op ieder stukje kip een stukje brie en rol ze in een plakje spek. Zorg dat de brie goed bedekt is, anders smelt deze er snel uit.
- Bak de kippakketjes lang op de kipkant van het pakketje en zo kort mogelijk op de briekant. Zorg dat de kip helemaal door en door gaar is.
Aziatische zalm
- Snijd voor de zalmhapjes de zalm in blokjes van 3 bij 3 cm. Snipper de knoflook. Meng in een schaaltje de knoflook, mierikswortelpoeder, gemberpoeder, shoyu, sesamolie en zoete sojasaus tot een marinade. Overgiet de zalm hiermee.
- Bak de zalm kort aan beide kanten op het gourmetstel. Maak af met wat sesamzaadjes.