verwarm de oven voor op 200°C.
Halveer de blaadjes paksoi in de lengte, halveer de prei in de lengte en snijd in lange stukken, was goed. Was de raapstelen en laat goed uitlekken.
Klop de eieren los en houd 2 el apart. Rasp de belegen kaas en meng met de crème fraîche en de eieren tot een dik mengsel. Breng op smaak met peper en zout.
Maak van aluminiumfolie eventueel een rand van 30 cm doorsnee zodat de galette zijn vorm behoudt. Leg de cirkel quiche deeg erover en druk erin. Verdeel de tuinerwtjes en groenten over de bodem van het deeg met de helft van de kerrie. Schep het eimengsel erover en vouw de randjes om naar binnen.
Kwast de randjes in met het achtergehouden ei en bestrooi met de rest van de kerrie en het sesamzaad.
Bak de galette in 30-35 minuten goudbruin en gaar in de oven. Serveer warm.
Recept en foto: Kruimel.