Herfst Polenta met Paddenstoelen (glutenvrij)

Herfst Polenta met Paddenstoelen (glutenvrij)

Omschrijving

Polenta is van nature glutenvrij en neutraal van smaak. Ideaal om op de gewenste smaak te brengen...

Erg makkelijk te maken én bomvol kleurrijke, super gezonde herfstgroentes! 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Halveer de pompoen en verwijder de zaadlijsten. Scheur/snijd de paddenstoelen stukjes. Snijd de rode uien in parten. Spreid uit op een bakplaat en besprenkel met olijfolie, peper, zout en gedroogde tijm. Rooster 30 minuten in de oven.

  3. Bereid de polenta met de paddenstoelenbouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de slagroom en kaas erdoor en pers de knoflook erboven uit, roer tot een gladde polenta.

  4. Verdeel de polenta over vier borden en schep de geroosterde groenten erop. Bestrooi met vers gehakte peterselie.

Recept en fotografie: Kruimel.