Instant Noodle Jar

Instant Noodle Jar

Omschrijving

Een verbazingwekkend snelle soep die je ook mee kan nemen naar je werk of tijdens vakantieroadtrip voor de eerste dag. Je eigen, verse instantnoodles vol met verse groenten, smaak en vitamines. In dit recept gebruikte ik paprika, rode ui en krulandijvie, maar eigenlijk zijn alle groenten die je rauw kan eten goed in dit gerecht. Bijvoorbeeld bosui, taugé, paksoi en nog veel meer. 

Receptuur & koken: Marie-Sophie
Fotografie: David
Grafische bewerking: Emiel
Samen zijn zij Wauw Factory

Bereidingswijze

  1. Verdeel de sambal, groentebouillon en sojasaus over de bodem van de potten. Hak de knoflook fijn en verdeel ook. Breek de noodles en verdeel in vieren. Duw ze goed onderin de potten.
     
  2. Snijd de paprika en rode ui in reepjes en haal de blaadjes van de krop (krul)andijvie. Verdeel ze over de potten. Besprenkel met de citroensap. 
     
  3. Op dit punt kan je de potten afsluiten en meenemen naar je werk of bewaren in de koelkast. 
     
  4. Giet er vlak voor het eten kokend water op en laat drie minuten staan. Roer goed door.