Karamelappeltjes (vegan, glutenvrij)

Karamelappeltjes (vegan, glutenvrij)

Omschrijving

Neem een aanvullende tandartsverzekering want deze typische harvest-party snack wil je proberen! Superzoete, herftstige karamelappeltjes met nootjes. Heel makkelijk te maken, maar wel heel erg leuk om te serveren. Snijd ze in stukjes als je ze op gaat eten, dat eet een stuk makkelijker!

Receptuur & koken: Marie-Sophie
Fotografie: David
Grafische bewerking: Emiel
Samen zijn zij Wauw Factory

Bereidingswijze

  1. Hak de notenmix grof.
     
  2. Doe de ahoornsiroop en de rietsuiker met een scheutje water in een steelpannetje en kook tot de suiker donker begint te kleuren en gaat bruisen. Laat kleuren tot donkerbruin.
     
  3. Prik de appels op de stokjes. Haal ze door de hete caramel en bestrooi snel met de nootjes. Laat hard worden op bakpapier.