Kipfilet-Shoarma Lunchwraps

Kipfilet-Shoarma Lunchwraps

Omschrijving

Een broodje shoarma is niet zo makkelijk mee te nemen in je rugzak, maar deze variatie daarop wel. Weer eens wat anders dan een bruine boterham met kaas, maar stiekem wel net zo makkelijk te maken. Een leuke variatie op dit recept is de shoarmamayo te vervangen door kerriemayonaise met ananas.

Receptuur & koken: Marie-Sophie
Fotografie: David
Grafische bewerking: Emiel
Samen zijn zij Wauw Factory

Bereidingswijze

  1. Roer de mayo, yoghurt en shoarmakruiden door elkaar.
     
  2. Snijd de komkommer in dunne plakjes.
     
  3. Warm de wraps kort op in de magnetron of koekenpan, zo worden ze lekker soepel.
     
  4. Besmeer de wraps met de shoarmamayo, beleg met de kipfilet, komkommer en sla.
     
  5. Rol de wraps op, je kunt ze in plakjes snijden en in een broodbakje doen, of een keer doorsnijden en verpakken in aluminiumfolie.